@elimkd се зезав немам желба да бидам модератор чисто да се најдам во муабет затоа пишав @JollyGirl верувам во твоите способности и затоа ти се обратив тебе заедно со @Summerlover ќе направите и шефот да го заменам
Леле ова ептен јавно, не е фер. Леле сестрооо, арно што ме тагна, да бегам дур е време. Дома со прачката од лозницата ќе ме тепаат ако се расчуе @Summerlover јесте да i don't give a damn за швалерот на Миропа ни за овој на Стојна ама оти вака ме плесна со име и метропола на светски форум а Куку менее
Ко некои бабчини на порта сте. Не те срам? Колку годинки имаш што се служиш со вакви подлости? Ко со другарчињата во прво одделение кога ќе се скараат па наоколу си ги раскажуваат тајните. Срамота!
@Offspring не мислев на тоа, лошо се изразив. Како и да е, не сакам да се замараме веќе, ни јас со вас ни вие со мене и да полниме бесмислени коментари.
Ами сакаш да бидеш добра со повлекувањето тука пред модераторите. А кога ќе те стават ќе леташ како зајчево во потписов. На крајот ќе останете само ти и форумов и некој зацутан во темите за бременост.
Ќе летам, ќе летам. Де бе луѓе, доста е негатива, и мене ми здосади веќе. Дајте си рака ајде. Кој што сака нека си прави и нека си пишува по форумов и лични пораки, само да сме среќни и весели. Еве им се извинувам јавно на сите што ги имам навредено или се навредиле иако јас сум немала таква намера. Од модераторството кревам раце, повеќе сакам да сум си обичен член што ќе си чкртка ваму-таму. Ако ми се чудите на постов, не сум пиела ништо, трезна сум сосема, само сум облиена во убави чувства. Примирје!
А кој да стават млада дамо? Некој како @rose60 , @Someonespecial ,@Ketchup @pcelka, што формираат група на фб за мене, да ме оговараат како сум искомплексирана до плфон, како Спешл се срамела што се дружи со мене а ние не се знаеме, не се ни имаме на фб?!?! Тоа за вас е форумов ? Откривање идентитет и оговарање зошто нема некој живот надвор од овде??? Мене ми е гајле кој знаел ,кој не знаел, само да знаете дека 50% ви ги знаат профилите. Бујрум, на вас е форумов , ако ве исполнува, царувајте овде. Порано беше катче за смеа, сега се претвори во катче за оговарање на горенаведени + @Winter Lady . @buba4e89 си има мерак да се искара, да си испразни, ама не ја сфаќајте здраво за готово, таква си е . Кој сакал да ме банира може ќе му се исполни сега
Хахахахахаххахах Анаконда грешно те информирала ,хахахахах ФБ групата стоеше една Година со околу 30 члена од тука ,од кое сите јас ги тргнав и ја избришав пред неполни 3 дена. А Чатот не се само овие што ги тагна , има и други и воопшто не се спомнува за тебе, најчесто се гифови од мачки видеа и кој како поминал, јас незнам кој те информирал ама мислам дека е анаконда она рече пишувала со тебе ,и дека ти си прашала кој ја правел групата,па ние сме фриендс и си пишуваме општо а не за тебе, бог да чува што нема да прочитаме , реченициве од ракав ги вадиш како карти Лелелеле хахахахааххахаха Ама ме насмеа Значи ако си имаме чат одма нешто е штетно и демек за тука се зборува ах ме изнасмеа
Кој ќе ми забрани што и како да правам и зборам? Може ти, ко што ми се закануваше преку лп дека ќе си не пријавела. Уште да имавме кажано нешто за тебе... Тој што ти ги пренел овие глупости, не за џабе е баниран од форумов. Ти си таа на форумов која ова место и е мање битно, а уствари се замара највеќе.
А јас мислев само на форумот сте отишле да дојдете Оно форум и на Фејсбук имало... Предлагам @Femina Тимот да стави комплетно нови свои луѓе кои ќе бидат сосема непознати на форумџиите за модератори и евентуално админи. Ова вака не! Ту мач драма сте сите
Форумот е анонимен, а испаѓа поради оговарачка жед сте направиле каша попара Аман бе луѓе! Ја и Миропа од Охрид изгледа сме единствени што сме живееле во заблуда
Леле колку глупи деца имало овде, не мислев дека е толку сериозно. Ма алармантно Ај да оговараш некој преку пп и кога ќе се изгасиш од форумов никому ништо си продолжуваш со животот, и некако ќе разберам со некој ќе се потскараш, ама групи на фб, Господе собери си ја вересијава, срамота.
Ја не пријавувам нит се заканувам. Кој си ја има мувата.... Греота , шо да кажам... @Offspring да и тоа го има. Имам во тел цел муабет за мене, со име и презиме а никој не ме познава лично. Иронија, @rose60 става лајк за оговарање а она креира група на фб.