Ти олесни на душата кога ме виде на фб, откако пола форум го распрашавте со твоите браќа и сестри за мојот идентитет?
Зошто лажеш? На кечап му се закануваше, не се глупирај доста ти е. Смешна ќе испаднеш, тоа што си имаме група си е за нас , значи не треба човек да има група? Бог да чува си ,од вакви како тебе што шират лаги, дај конкретен доказ дека се пишувало за тебе?? Не шири дезинформации на кој му е гајле за тебе, и не лажи дека се немаш заканувано на кечап, ја претера искрено. Тоа што тој не кажа јавно ништо не ти дава за право да лажеш. Биди среќна што не те кажа и не постира слики од заканите.
Океј, ама дури е вниманието овде - кај да најдам ретровизор за BMW (старо е, не сме богаташи)? На моиве им го украле вчера, а овие што нудат делови, си лупнале цена ко цела кола да ќе купуваш. Фала, и со Господ Бог напред изборите.
Сè напишано од @Bitter-Sweet и @Petra777 се чисти измислици и приказни од две личности незрели да прифатат туѓо мислење различно од нивното! Со Битер збор не сум разменила, а Петра е таа што самата ми кажа дека ме знае без да ме праша за линк. Јас нејзиниот профил го побарав и го дознав само за да ја блокирам во истиот момент за да си го заштитам идентитетот, бидејќи беше во блиска интеракција со банираниот манијак што веќе кажав дека ми се закануваше. За групи создадени за оговарање не знам и не сум била во никоја таква, јас и Кеч бевме аднати во една (јас набрзо напуштив после затоа што ми стигаа многу нотификации), точно, но не се спомна идентитет на никој член од тука воопшто. Не вредат да се објаснувам, ама не можам да молчам на лични клевети. Се извинувам на сите останати членови што читаат, што се приклучувам со уште едно мислење во циркузијадата на двете гореспоменати.
Иии шо се дешава @Someonespecial јас ништо не измислив, точно е дека не сме размениле збор, што ќе размениме ние две...туку други ми имаат спомнато што си пишувала во лп ама стварно ми е неубаво сега за тоа овде да пишуваме... поентата ми беше дека во лп пишуваш едно а вака јавно друго. Тоа е се. Ај да не продолжуваме со овие работи веќе, кажав, кој што сака нека си пишува само да не избива до вакви расправии на форумов...