Зaштo ме тaгнувaш кoгa не те ни знaм кoјa си нa фб зе зaчудив кoгa прoчитaв , aкo имaш дoкaз декa сум јaс тoгaш пoкaжи , некoј ти пренел дезинфoрмaции , вo тoј чет тoчнo е ме дoдaдoa и мене aмa никaд немaм oгoвaрaнo a не пaк зa тебе штo не те ни пoзнaвaм. Извини aкo грешaм .
Откако дадумот за пријавување на модератори пројде дали ако сега се пријавам за модератор во истиот момент ќе бидам избран ? - Јас пак прашувам. Сега ќе дојде 11-ти Декември и да не ме изберете ќе го средиме тоа полесно Ќе се договориме, ама после 11-ти Еј ако не сум јас до 11ти, изберете ја Специ, Специ е закон, има да модерира се, не само темите туку и членовите не само на форумов и по дома @Someonespecial . Ако не биде Специ тогаш нека биде Кечо. Кечо ќе ги модерира као доручек пред да оди у школо. Значи без многу мака, ама ефективно. Кечо е кечо. @Ketchup Е сега ако ни 2цата не бидат, жал ми е што да ви правам нема кој друг освен јас. Така да драги мои веќе ги знаете модераторите на форумов, ми беше чест што имав можност да ви ги претставам а сега одморете. ГЛедам 26 страни сте напраиле на темава у пм, божем теоретизирате колку оброка дневно има кинеската кралица. ПозЗ3³ ®
Абе ајде, ја да си отидам па тебе да те изберат наместо мене?!! Ма немој !!!! Безобразна !!! Некој спомна 5 причини: 1. Дека сум најбоља 2. Едноставно совршена 3. Спој од 1 и 2 4. Нема кој не ме обожава 5. И последна но не и најмалку вредна-I'm sexy and I know it @okcenzi не знам колкава беше ќерка ти ама јас им правам чајче од бекутан или им давам да цицнат или малку млеко да пивнат и им поминува од топлото. Треба да подригне малку. А сум приметила моите почнуваат да икаат откако ќе подригнат после хранење. p.s. глеате и во 4 сабајле сум присутна. Додека сите спијат има се да измодерирам, око нема да ми трепне.
@okcenzi гледаш каков модератор би била и за здравјето на членовите би се грижела Овде луда куќа станува. Нека му е со среќа на новиот модератор кој и да е, му препорачувам само среќа и челични живци
Ах вие наивни и невини што се правите, туку ај да не разгорувам, ќе го чекам денот кога ќе добиеш бан
Значи, какви епохални откритија се направиле во последниве неколку страни, па, па, па... Стварно не можам да поверувам. Замислете, на форумов имало луѓе кои не секогаш го пишуваат тоа што го мислат, односно некогаш се дешава едно да пишуваат, а друго да мислат. Немогуче! Ја бев убеден дека кажувањето на вистината секогаш и секаде е едно од правилата на форумот. Друго, некои луѓе не биле онакви какви што се прикажуваат дека се на форумов. What?! А ја баш се чудев зашто сите не се потпишани со име и презиме и со своја слика. После, разбрав дека некои од членовите оговарале други, и тоа преку лични пораки!!! Ма, немој ми реЌи. И на крај, она што највише ме фрапираше - имало и членови кои лажат! Уште да ми кажете дека има луѓе кои вака се однесуваат и во реалниот свет, а не само на форумов, и ќе ми се сруши целата слика што сум ја имал изградено за човештвото. Дајте олабавете со муабетиве луѓе, озбилно. Секој суди и креира мислење за другите членови на форумот врз основа на нивните мислења кои ги напишале јавно - а тоа што некој збори по лични пораки, фејсбук, вибер, имејл и др. никого тука не би требало да засега и да интересира. *** И кога сум веќе тука и фаќам место меѓу офтопик мислењава, да си кажам и уште нешто: Многу ми се смешни и интересни сите оние кои озбилно си навиваат за себе и уште пробуваат да не убедат и нас, џоа политичари да се - „Ако јас станам модератор, ќе бидам ваков-и-ваков и ќе направам ова-и-она“. Па чекај бе, мило - ти си имал(а) месеци и години да докажеш и покажеш на форумов каков карактер си и дали од твоето дрвце може да биде модераторско шупелче. Ако си чекал(а) до изберот, а сеа уште треба и да не убедуваш дека тек допрва магично ќе се смениш као личност кога ќе ти дадат модераторски привилегии, онда тешко тебе - а богами и на нас. П.С. @calliope, као што сум информиран, у Куманово има најголем бувљак у Македонија, па ѕирнете таму за ретровизор - или, у СКопје - утре е „пазарен“ ден.
Абе уште се карате за без пари да работите? Дојте на нива кај мене, ич пари нема да ви дадам и ако сакате кавги, ке се караме, ако сакате оговарање и тоа знам. 4 декари е нивата. Сите што ќе аплицираат се примени. Педери стоп.
Не е доволно. Гневот на народот не се задоволува со "ќе дадеме се од себе" и "во најкус можен рок" Гневот на народот се задоволува со "Јипман честито модератор."
Машала, 27 страни, 532 мислења. Најинтересен ми е делош што сите решиле да гласаат. А во првиот пост убаво си пишува "ако бидете избрани" а не "изгласани". За џабе не работам, па макар и безделничела по цел ден дома во хоризонтала. При толку реклами и правење пари, зошто јас од љубов да работам?
@Bender Rodriguez Дајте медаља за Пантовиќу! Вака бев додека читав, не закла со се Јас, лично не сум изненадена за делот за лажење, оговарање, што по лп, што надовор од него, тоа е непишано правило на форумот, мислам Ама некако ту мач ми дојде она формирање Феминабук за оговарање Од зачленување на обичен анонимен форум до кај дошла границата на замарање А дружење надвор од форумот? Па легендата вели, во далечната 1861, кога се формирал форумот на почекот, сите биле сложни и почнале во живо да прават собиранки. А вториот ден дошла апокалипсата Патем, нешто ваква била: То се нешто не догаџа
Ја мислам дека темава им е преинтересна за читање, па намерно не ги објавуваат, туку одолговлекуваат - затоа што у ниеден момент не се знае каков бисер ќе следи. Којзнае, ако продолжиме со ова темпо, може и никад да не ги објават.
Ја во најмала рака, за следен бисер очекувам: Ништо помалку од ова И бидејќи, I was wrong, Траки сепак ја интересирало за Миропето