Можно е, се чекаат резултати од ДИК па потоа ќе размислат кој ќе биде избран за модератор во зависност кој од која партија е. Туку тешко нас што сме на тапет на листа за банирање.
Баш убаво.Ја би сакал ти да победиш. Се надевам под твое модераторство нема никогаш да добијам бан. Нели јас што се правам наивен де ...
Модераторите веќе ми се чини избрани се и си работат, а пријавувањето е формалност како оглас за работа кој мора да помине а избраниот веќе се знае. За еден модератор имам сомнежи ама не го кажувам сомнежот јавно оти другарка ми е од пензионерското друштво. Поздрав
Гаранц во политика е некој модератор член на вмро-дпмне, штом повеќе од пола саат не ме брише. До сега беше сдсмовец, па и ме банираа у инат на партија. Да живее новата листа модератори!!!!?
И јас мислам дека веќе одбрани се тие и си работат, ама не знаат како да се пофалат Не знаат во која тема да пишат: Еј, јас сум модератор... Може само да ти стигне порака од Трајан (член што има 30 мислења) : Внимавај како се однесуваш, да не те банирам! Не сакам ти да бидеш првиот член што сум го банирал Едноставно си ќутат и си работат.
Во случај да Бендер освои доволен број на гласови, да му се даде задача и простор да го состави новиот модераторски тим за управување на овој форум.
Поздрав до новите модератори, кои да се, па и старите да се ако се уште не се избрани новите(сакам кажам незнам речам работава моја)..битно приметувам овие два-три дена позитивна промена, се бришат лоши некултурни мислења, закачки и др...Браво, форумов ке стане убаво место во кое љубезноста ќе цвета
Незнам зошто толку замарање со нови модератори... Те кои се, те избрани се, те не се.... Ако си пишуваш нормално, кој сака нека биде, неможе да ти наштети Или Ве копка...
Се замараат тие што сакаат да бидат модератори или пак имаа желба некој од нивна "партија "да биде назначен за таа функција. Мене ме бендиса тоа што некои мои глупави коментари кои ги пишав во брзина и љутина, избришани ми се фино педантно..сакав да ги пофалам навистински.
@sanjaeva порано беа затемнети буквите на никот. Барем jас така знам. П.с сега ке си причекаме за нови модератори
Не копка да знаеме кому кафе да вариме, лајкови да ставаме и кај да фаќаме врски Ама добив информација од прва рака, нема уште џабе се умилкувате дека добро си ја вршеле работата Уште не почнале, а некои дури и полони им купиле