Greska licnost prasuvas . Ni znam ni pak planiram da se prijavuvam. Tie sto ke se prijavat i izberat so sreka. Se nadevam forumot ke pocne da funkcionira kako sto treba. Viki i k15 moze ke dadat
Јас одамна некаде имав пишано дека ќе се пријавам доколку има нов избор за модератори и еве... се пријавив. Wish me luck!
Ниту јас имам намера да контрам со некого, јас само поставив прашање на кое никој не ми одговори, затоа што сепак е лична одлука кој што работи за награда а кој од забава. Затоа што по природа сум амбициозна личност и како што веќе кажав имам искуство во слични категории и не би го правела тоа free. п.с. И онака имам доволно обврски ( и платени и не платени )
Make Femina great again! (заборави асоцијацијата чија парола беше ова во USA, тебе навистина ти лежи ) Јас се мислам сѐ уште... дали и каде, прашање е сега Инаку, таман помислив нема да е интересно штом е пријавувањето во ЛП, нема да има предизборна кампања - за плата се развила дискусија тука... 
@Ketchup кога ќе аплицираш остави во пораката и број на сметка за да ти ги префрлиме парите. Ќе има и к15 Еве сега разговаравме и решивме и плата и хранарина да има... Може и патни трошкови ќе бидат подмирени, ќе видиме. Затоа бираме скопјани, за да не трошиме пари и за патарини и за бензин... П. С. Може и личен шофер да имате. Изненадување. П. С.2.Пријавата е во тек и за шофери. Кој има положено за кола, црни наочари, мерцедес, одело... Па...Нека се пријавуваат заинтересираните.
И на комшикава и е удобно во местенцево мое, ама никако за крпа не се фаќа ..да измодерира малку. Кој каде се пронаоѓа, така и си дефинира. Од сакање нема зијан п.с. Јас не се пријавувам ...надворешната мотивација ми е не нахранета
Еве и јавно ќе пишам. Се пријавив. Затоа што сум една од ретките кои ги следат и почитуваат правилата на форумот. Затоа што сум долги години член и знам што и како треба да функционира. Затоа што имам доволно слободно време и имам волја да го направам форумов подобро место за дружење и дебати. Затоа што сум фер и правилата ќе важат за сите подеднакво. Затоа што сум сериозна и зрела личност која нема да си игра играчки имајќи ја таа улога. Затоа што имам карактер со кој ќе можам да се справам и со обврските и со секакви членови. Толку од мене.
Дечки вие што се буните за плата, со толку кратко искуство со форумов и толку малку мислења како и да е не верувам дека ќе сте избрани.
Ima dosta aktivni feminki,se nadevam nekoja ke bide od nivne za drugo da bide vo tek so se sto se slucuvaa ne samo da ni pravi poseta.
Често читам Конечно форумот ке може да функционира како што треба. А што не функционираше до сега како што треба? Ајде ка правиме муабет после половина година,до година,откако ке почнат и други модератори да модерираат.
Ако даваат плата ќе си барам ретроактивно. Што па на темава коментираат особи кои вчера се зачлениле?
Претходно кажав дека не сакам а се контрам, меѓутоа срказмот на некои членови навистина ме испровоцира. Не знам колку сте запознени како функционира еден Web Site, колку вработени има со вистинско работно време.Значи тука не се работи само за пари. И каде се тука модераторите да одговорат на прашањата, а не да читаме коментари кои немаат врска со отворената тема. Темата беше да се постават прашања во врска со работата на модераторот, а не да давате одговори и да провоцирате на веќе поставени прашања.