А што е со новите модератори? Ке гугнете кои се или да гугнам? Или сами да си гугнат да си кажат *колку да ја размрдам темава, заглавивте во онаа за фор. на год.
Ми мириса дека ќе биде како и до сите други избори до сега. Ништо! Само ќе отворат нова тема ќе се пријавуваат, ќе се препукуваат и на крај ништо. Па администраторите не не удостојуваат ниту со едно мислење во однос на ова. Впрочем како и за се до сега од нивна страна, навикнати сме.
Chestitki dragi novi moderatori! Hint - ne pisuva MODERATORKI tuku moderatori. Znaci na pocetok se znaese deka ke budat trojca mazi! Epa cestito i so lesno! Da ste zivi i zdravi! Da e vecna Makedonija!
@referentka Чомбе, ептен си суспишас Колку е само крипи што си ептен смирена по повод оваа тајна операција
Сике кој си ја има мувата на капата олеле... Узми си пуцке Зоне и фаќај сеир Ти Лимонке да не се сумљаш у мене
Муабетиве дека има модератори и ги кријат ми личат на заговорите за Илуминати, или Црна ружа... ... Како ми текна на гифчево ни ја не знам