Некои никови прв пат ги гледам, а некој дури и по втор пат Во глобала супер тим сте направиле, и повеќе членови ми се мили, така што, ваљда треба да си го повлечам назад документот за заминување од форумов ....... и вредеше што чекавте нели? Ммм? А инаку кој човек на кој подфорум е модератор? Па погодам за некои.....Бендер на религија, Кечап на литература и уметност, а Референтка на политика, Даст кај јадењето и така натаму
Има бе ред во форумов не е лошо Инаку што е всушност функцијата на новите модератори ? Само да држат ред и мир или и нешто друго ?? Со оглед дека повеке од порано се избрани па ми мириса на нешто големо
I'll be damned, само јас изгледа не сум се пријавила Честитки на сите. Со лесно, без нервози be nice со троловите и жабите.
Чат пат ме фаќа мерак ама јас сум многу самокритична личност и викам батали подобро е да си обичен смртник
Ииииии видии, навистина има новини - честиткииииии! Одличен, одличен тим! Морам да признаам дека има 2-3 што не ги знам, ама изгледа се движиме во различни теми.
А мене ми е ќеиф дека постовите напишани на латиница* ќе секнат. Hopefully. Сериозно, смее да се пријави пост само затоа што е напишан на латиница? Со префрлувањето на нова платформа (пред неколку години) форумов стана 50:50 и силом прилике се навикнавме. Честитки до новиот тим. *Подфорум Семејство е особено загрозен.
Немојте бе да сте така не другачки одма ... ја па со убаво си пишам на латиница Честитки на новите модератори. @referentka Ти чат пат пишеш латиница...дај воведи ја како рамноправна на форумот заедно со кирилица Во мода е сега двојност,двојазичност....воа од политиката нели
Баш убаво и доста изненадно дојде ова. @Mishela @Bender Rodriguez @referentka @kukla21 @Dust @Ketchup @cresa-jagoda @danichap @Sesil и сите останати со среќа во модераторството.
Честитки и од мене Конечно! Верувам дека веднаш ќе се забележи работата на новите членови на тимот и форумов ќе се освежи