Кога успеале леле , од неделата си тука Некако упатена улета а? Кај предложувате уште па јавно моите да се гласа a нема ни анкета @Lella ?
Целта е да бидете одговорни и не е правилото кој е лош да го исфрлите од цел форум. Организација треба според мене, убаво си пишува горе. Сте се фатиле за плата, а дали ги имате наведените карактеристики не е многу пресудно. Богами секој сака да е модератор, мисли си има големи права, но во вистинска смисла работата е сосема друга. Јас го гледам ова како предизвик и можеби ќе научите нешто. Се е искуство плус.
Мислам дека треба за модератори да се назначат луѓе што баш посветено ги следат темите. Од тие теми што ги следам најмногу ќе ги предложам @Rose96 и @koritsaki за шминки, ептен ми се компетентни a и посветени
И јас ќе ја означам @Lady Phoenix за секој случај да не не ја види темава...може ќе сакаш да аплицираш за новата работа Јас прв пат кога дојдов на форумов мислев дека ти си модератор, па ете да ти предложам де И @Summerlover за насмевка, вицови... (ќе ја врземе, ти само пријави се)
by the way,,,,,,, Тука сум подолго време, од недела официјално со нов профил ( не бев активна долго времеи ја заборавив лозинката , а сум внесила mail што веќе не го користам) хахахахах п.с. а и од неделата тука сум секој ден по неколку часови па така да секогаш има некој што може да те испровоцира еве издражале цели 4 дена...... Нареден пат јас ке се воздржам хихихихи
Е баш убаво. Се надевам новите работи ќе донесат освежување на форумов. Инаку, јас типувам на објективни, сталожени, разумни личности кои гарантирано ќе го издигнат овој форум на поголемо, поквалитетно ниво: Примери: @Mishela за Лице @Lady Phoenix @AnaKarenina нешто околу уметноста, @Bender Rodriguez задолжително за религија Тој како најобјективен и разумен член, непристрасен во овој осетливиот дел. (Ете @Bitter-Sweet за таму не е никако на пример) @Ketchup кај и да е, добар ќе е Од овие +-40 темата никого не предлагам, оти ние сме од крајност во крајност, или премногу анархија ќе биде, или многу ред ќе заведуваме. Хормоните ни вријат нас Ова мала шала друшки, сепак ни треба врска кај "главниот", јавувајте се Ќе ми текне на уште некој па ќе пишам. Можеби па ќе се охрабри некој на тој начин
@Sky-butterfly не се секирај, јас не би постапувала никако поинаку од она што е наведено во правилата на форумот.
И јас мислам дека @Bender Rodriguez ќе е супер за религија, ниеден друг член не можам да замислам дека би бил толку објективен. Уствари можам, ти Скај.
Па баш затоа. Па ти си лупај тоа главчето кога не разбираш. @crimson фала, се плашам веднаш ќе ги банирам некои, подобро вака
И @Someonespecial ја заборавив. Таа да се пријави. Другото не коментирам. Испод моето ниво е, а и штом не ми личи на годините
Ne ste ni za moderatori ni za nisto iskreno Uste pred da ve naznacat si ja pokazavte 'silata' i 'mokjta' Moderator treba da stavi nekoj anonimen od nadvor Vaka strastveno ke se miluvaat edni bezvrska ke se baniraat drugi Sekoj ke si ima milenik i negativec svoj