Извинете што малку доцнам, честитки до сите нови модератори. Ви посакувам успех во модераторството и се надевам дека ќе воведете ред на форумот. Нека ви се множат успеси.
Кога фацебук ја направи таа опција да си ги видиш мислењата од пред 8-10 год , мене срам ме изеде кога видов што сум пишувал. Денеска таа улога ја имаат модераторите , ќе ме потсетат со преместување мислења, еј види Јипи што глупости си пишал на времето. Ќе треба да почнам да уплаќам на нечии жиро сметки да ми избришат некое мислење
Пааа, да ти кажам, баш добро би ми дошле неколку + на сметка. Не ти е лоша идејава, уште да се смисли тарифа, ама за тоа нахнадно ќе се договориме, зависи во која тема ти е напишано мислењето... Спојлер: . MITO NE PRIMAME, OK POZZ.
Како почнаа и мене да ми бришат мислења од далечната '93та... ќе останам со 100тина мислења кај и да е За некое мислење Реин ми прегледала низ прсти (пошто нели било смешно ) ама новиве им влегоа на сите со ред Твоето мислење од 2004 беше избришано пошто си ги повредила чувствата на другата членка значи таа што сум ја повредила не постои веќе на форумов... Се зачленила да трола пред 50 години... Фокусирајте се на сегашноста... Не ми отворајте стари рани од минатото
Уфф дај боже да беше тоа. Значи сега Бендер, па и @Ketchup ,Се плашам дека на вашите убави рамена ќе падне голема тежина. Од вас сега се очекува да го преставите машкиот род на овој форум. Да се борите за правата на мажите, да се формира платформа на мажите , на следниот модераторски состанок да се дискутираат разни промени. Сега ќе дојдат и избори наскоро за некој 9 месеци. Припрема уште од сега треба. Све тоа у 40+/- да биде блокирано , банирано, од почеток до крај на изборите. @Summerlover исто бан , минатата година играше на шипки и изгубивме многу машки гласови. И така.... Оваа година победуваме. Оваа година. ОВАА ГОДИНА Е ГОДИНА НА МАЖИТЕ HELL YEAHHHHHHH Спојлер
https://forum.femina.mk/threads/Список-на-модераторите-по-категории.3345/page-10#post-3322149 Последниот пост од темата
Аииии не сум честиталаааа! Браво бе сопственик пушти срце и ти да делегираш надлежност. Мислев никоаш нема да се решиш. Ама ете некогаш и јас да згрешам. Честито на модераторите. Посебно ќеиф ми праи Рефка ( она пред 4 год ме искара уште ми е мака, е тоа е модератор да ти е страв да згрешиш после) а и за милфер модератор, многу е паметен да сибе векот ) И мене ништо никаде не сте ми преместиле избришале.... или сум многу паметна или реин по душа ме терала овие 7 год
Честитки и од мене , баш убаво му текнало на сопственикот да ги " награди" членовите кои придонеле за форумов . Има уште неколку члена кои би требало да влезат во тој круг , но се надевам дека и тие за брзо ќе бидат вметнати
Не знам кај треба да се стави мислењето, ама ПОТХИТНО во ,,Политика и настани'' да се стави модератор.Кој стигне што стигне пишува..