ИТНО конкурс на нови модератори! Ова веќе нема смисла. Ако се модератори никој не им дава за право да вреѓаат па да бришат и банираат ако добијат реплика.
Јас ја сакам @WildMk за модератор наместо овие што си го открија вистинското лице со хомофобичниве пресмешки Ама нема... А помладите од тимот си се топ како и секогаш, ама штета што сѐ поретко нѐ дружат и како обични членови. едит: и @CameliaMiller такоџе, ја заборавив. Им се восхитувам на живците на двете, затоа
Нема, пошто знам дека е приватна платформа, и имаат потреба од висок трафик, и по цена на замижување пред непочитување на правила.
И јас би сакала @WildMk и @Annath да биде, ако веќе не сте, исто и Џој за пофините теми А да, се согласувам и за Камелија И @Doozy, остава впечаток на висок квалитет
Ако гастритис е "a must" за да работам за @WildMk ти само прифати, лева рака ќе ти бидам, оти за десна не ме бива, а условите ги исполнувам.
Не може, и тебе те земам во кетеринг, енергетски смутиња ќе правиш Таа другата работа нека ја работи некој со добар желудник.