Дали тоа гледам дискриминација на луѓе со расипани желудници од ваша страна? Негативно запрепастена сум и желудников е навреден. А не чек. Вика дека е сосем океј со енергетски смутиња, немало да боли така. Имаме компромис.
A што, уште има дупли што "мачкаат очи" за совршен живот? Па ондак, и јас сум за нови модератори , да ги исчистиме дупликатите што ни се за смена
Треба да се распишат избори за нов глобален модератор прво па после за модераторите.... до тогаш џабе е све.
А ти мислиш дека некој друг поарна работа ќе заврши? Замисли да се расправаш со се' и сите на форумов? Чудо е до сега како сама не се откажала и не го заџиткала некаде компјутерот.
@RainBow значи, ако те прашваме за времетраење и причина за бан, или причина за бришење пост, одговарај ни! За друго.. не мораш...
Сандачето ми е секогаш отворено за сите, слободно прашајте било што и да ве интересира. Гледам секогаш да одговорам, иако може некогаш се случило да се зафатам со нешто друго и да заборавам Обично и на прашања по лп одговарам, иако ви се чини дека не е одговорено. Така што, слободно обратете со по порака. Ја сакам фемина во поштенското сандаче.
Мене @RainBow ми враќа на пораките, еднаш или два пати и пишав и ми врати, еднаш дури и прва ми пиша да ми објсни нешто, не да ме искара де, паметам нешто се имав спукано на темите за религија, исто и @Lella ми пиша прва, и добив совет да не пишувам толку по религија штом си земам на срце, и така и направив И треба некогаш сите да го направите истото, за мир во куќа де, не мора да пишувате и да се докажувате едно те исто секој ден форумов веќе ни нови модератори не го оправаат, некако ко да не знаеме да дебатираме, туку по секоја цена мора да сме само ние во право и мора да наметнуваме ставови, а се прашувам дали и надвор од форумов такви сме навистина
Не,дефинитивно мора да се побара и направи смена на модератори.Прво мора да се смени глобалниот модератор.
Се разбира дека јас можам и ќе се кандидирам на 2020 избори за глобален модератор. Ќе направиме голема фемина
Реин убаво си правиш. Па и другите модератори исто. Многу ретко да видам дека некој претерал. Може малку гледам, Шу знам. Нир посалам да не сме?
Треба да, брише постови само на неа што и одговараат , а на пријателките ги чува. Мора да избереме нов глобален модератор!