Тие во гласањето за рецепти очи ќе си извадат, а не па на модератоско место некој да седне... ај ма џој што те гледам смешна
И да се нагласи за сите што ќе се пријават за во политика или религија, да имаат ЈАКИ живци...да не речам ортоми...
Општо позната фама сега... А ќе бираат по бројот на мислењата, закачките, предупредувањата. Тешка работа е.
Одиме кон победа!!! Реформи во 5 чекори! Програмата ќе ја објавам откако ќе се консултирам со партијата
Сугестија: Кај по„експлозивните“ теми (религија, политика) за модератори да се изберат членови кои воопшто не се активни во тие категории.
Потпишувам со две раце и јас дека од @Bender Rodriguez и @Lady Phoenix нема членови што повеќе заслужуваат да се модератори. Лејди во литература секако, а Бендер да ја доведе во ред најнепристрастно категоријата религија. Најнајнајсилна поддршка би имале од мене ако се пријават. @Sky-butterfly ти благодарам , на голема дилема сум ја... мислам дека го немам тоа трпение како тебе и горенаведените двајца на пример (за моменталната ситуација на форумот за којашто доволно зборат цитирањава кон мене и тебе)... не знам, стварно не знам
Благодарам Скај. Направете ми кампања за поддршка, па ќе збориме на темата. Мислам,нормално - се шалам.
Ееееј браво! Како човек што поминува овде половина од денот и сака да почитува правила- ова долго го очекував! Нема смисла на секој да му е дозволено секакви работи да пишува овде. На фемина сум долги години, практично тука пораснав. Многу информации за љубовта, за сексот, за различните мислења ги добив баш од тука. Порано имаше доста модератори и добро си ја вршеа работата. Мило ми е за ваквата одлука.
Не се мисли, ти си одговорна личност. И не ти треба трпението (фала што велиш дека го имам, го немам баш ), само ти треба малку самоконтрола, а тоа сигурно имаш * Ако сакате да сте убави и лицето да ви е свежо и после непроспиена ноќ - обратете се кај Мишела. Ако сакате трепките до бескрај и усните сочни како јагоди - обратете се кај Мишела. Ако сакате да блескате однадвор и тогаш кога одвнатре не сте баш најсјајни - обратете се кај Мишела Go @Mishela go! (Ајде, пријавувај се, што чекаш)