Спешка е вистинкиот избор Верувајте и на Кики што Ви збори. Има да процвета форумов со неа како модератор Еве може и мене да ме стаите модератор на подфорумот за секс
@Ketchup @Someonespecial Со среќа, би сакала да ве изберат , фер сте,и ги сакате сите подеднакво, а не ни помалку ни повеќе аир нема да видиме од тие што предвреме се кажуваат Како и да е ,се надевам ќе сте изберени И би спомнала Религија да нема воопшто модератор, а зошто??? Бидејќи најмногу омраза таму, најфер е Реин да ја води бидејќи е неутрална, кај другите веќе видовме мислењето. На сите кои се пријавувате СРЕЌНО
Се прашував на која тема е журката и сега гледам овде била. За модератор мислам дека треба да биде некој објективен, а тоа ќе биде малце потешко затоа што членовите горе-доле се знаат меѓу себе. Јас би предложила неколку членови што мислам дека би биле добри за функцијава. @AnaKarenina во литература @JollyGirl и @Summerlover би ги ставила во насмевка @Mishela за темата лице @Bridget во која тема да ја ставите има да има ред и мир. @Lady Phoenix може уметност иако и во друга тема мислам одлично ќе и иде. Секогаш сака да смири ситуација и мислам дека не би била пристрасна кон одредени членови. @Ketchup обавезно пријавување
Јас мислам дека се потребни уште еден или два члена како што е Рејнбоу. Не правите ништо со посебен модератор во секоја категорија. Модератор не може ниту трол да банира ако го начека. И еве, темата е доказ дека членовите овде се зајадуваат меѓу себе постојано, и како сега некој од нив да биде модератор, кога има група членови кои не го сакаат, па можно е да му додеваат при работењето, па да читаме нон-стоп расправии. Значи, би било доволно еден админ да се активира + Рејнбоу.
Како и да е, кои и да се изберат за модератори, јас сметам треба да бидат исклучиво модераторки. Сепак е ова Фемина Форум.
За религија јас мислам дека @Serafima би била најдобар избор. Кога само би имала време и желба... А колку сте се уплашиле од мене...
Ај да не чекам друг да ти коментира јас ќе коментирам околу ќефов твој дека се плашеле од тебе Ах бе битер Зошто да се плашат? Никој не се плаши од тебе Работата е дека нема да воочиш кој е прав кој е крив бидејќи знаеме на која страна си и сама си потенцира помалку и повеќе ,и за Хунк сеуште не ти е јасно зошто е баниран, и ти ќе бидиш модераторка???? Мене додуша не ми е ни гајле кој ќе е , мене ми е исто, си имам обврска надвор од форумов и тоа ми е доволна обавеза,впрочем тие што немаат што да прават може да модерираат низ форум впрочем и ти си пример.. викаш фак учиш а од 6ч и преку цел ден играш низ форумот во игри, ете може да си модераторка не се сомневам во твоите способности се да направиш Не се сомневам дека ти би се грижела ферски ,но само за тие личности што повеќе ги сакаш ,а тие другите .. воопшто , дури сметам дека нивното мислење нема воопшто да го зачитуваш убаво во целост, за да знаеш на која страна да расудиш Имај убав ден
@rose60 прво за Хунк не си во право. Јас никаде немам такво нешто спомнато, дека не ми било јасно. Не сакам да ми се вадат зборови кои никаде не сум ги напишала, ни јавно ни приватно. Второ, плашењето не го мислев буквално, туку баш во таа смисла дека мислат јас за ,,моите" ќе си работам. А од каде се толку сигурни? Од никаде, само да зацрнат. Јас кажав дека правилата за сите треба подеднакво да важат. А и не се спуштам јас на тоа ниво да почнувам кавги, да провоцирам, да подбуцнувам. Јас сум стабилна и на крај на краиштата, не ми е гајле дали ќе бидам модератор а вие сите мислете си што сакате за мене, не сте апсолутно никаков битен фактор во мојот живот. Поздрав.
Јас си ги поддржвам дечките од кланот.. @Ketchup , @Someonespecial и @КикиМаус Мислам дека супер ќе бидат. Ионака неможат да постигнат се неколкуте модератори..