1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 25 октомври 2010.

1. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.334
    Допаѓања:
    5.858
    Бев денес на поминување и влегов. Цените се исти ако не и зголемени од пред тоа. Можеби ги ставиле плакатите, а заборавиле да ги намалат цените. Најефтините беа 399 и тие мислам ако не беа од пред 10 год.

Тука ќе пишам и дека во Еуро Азиа има летни маички по 499 ден и нагоре. :)

2. invincible.06

invincible.06 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    21
    да ве известам срцки
    во аванти шуз( во кисела вода има мислам продавници и во чаршија ) има попуст мислам оние сандали на плута се 750 (живо џабе) стварно ефтини а преубави модели има :) појдете ѕирнете пишете на фејсбук AVANTI SHOES и ќе ви отвори нивна страна разгледајте има слики :) па постирајте да видиме што сте земале ;) :inlove:

3. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Евтинија во Тафталиџе карши студентски.
    Мајко моја какви работи донесе мајка ми. :o

4. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.240
    да известам за попусти...
    Во дуќанчето кај пелагонија кај фотокопирниците има два пара чевли за 1200ден истиот дуќан го има и во гтц ама незнам ни како се вика ,ни која цена се таму, знам дека една девојка имаше ставено апостолки и рече дека си ги купила за 1000 ден. ги има истите ке се потрудам да ја најдам сликата

Во евро азија има фармерки за 499 блузи за 200 итн (ама треба да имаш нерви за да бараш)
    и во теранова има фармерки за 700

На brunete му/ѝ се допаѓа ова.
  5. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Во Мис Шоп Шус (јас ја знам оваа во Лептокарија, не знам кај на друго место има) има промоција 2 пара чевли за 1200 денари. Има голем избор посебно на римјанки, сите стилови и бои. Има и штикли доста.
    Е сега робата им е кинеска ама има убави работи.

6. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Има попуст инаку во Њу Јоркер.
    Секогаш има уств, ама овој пат е на се како што ми кажаа.
    И во Аксесорис исто. :) Само на марамите и чантите.

7. Elen.b

Elen.b Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    40
    Има во Евроазија попуст.....

8. Feminkaa

Feminkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    62
    Во Битола, во бутик Principe има попуст, има интересни маички, сукњички и кратки пантолончиња по ниски цени.

На Elen.b му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sm.real

Sm.real Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    64
    Јас бев во Трафик и од обувките од 200 и 300 денари ниедни не ми се свиѓаа,ама идете си и вие може ќе си најдете нешто за до бавча :lol: (сис ми има добра смисла за хумор :D )..Инаку кога ќе влезете во продавницата десно има скали за надоле во еден таканаречен подрум се наместени за продажба. :lol:

10. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    има и во калиопе попуст маички панталончиња.. има и во евро азија ама не ми се допаѓа ништо посебно .. видете проверете можеби нешто ќе ви се засвиѓа :)

11. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Во Трафик има и други модели што се на попуст. Бев пред некој ден и излегов разочарана зошто немаше бројче за мене, а преубави ми беа штиклите.

Од 1500 да речеме, симнати се на 850, 950 денари, прекрасни штикли, високи, со платформа. Одете и видете си, крај краева нема само штикли, има и балетанки ефтини, по 650 денари, за секој ден супер се. :)

12. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Во една продавничка спроти Европскиот доаѓа, два пара чевли се 1200....мислев дека тоа е истата со онаа во лептокарија и кисела вода,но се викала исто но различни биле газдите.т.е.биле заедно па се разделиле така ми кажа продавачката :lol: сепак не е битно,иако има доста исти модели.Јас си се подновив со римјанки и штикли и кога ќе се вратам после работа ќе ги сликнам за да ви се пофалам 8) Одете,додека има броеви и верувам дека ќе си најдете нешто .сеа кинески се,ама мене пак баш ми се удобни и за 3 месеца носење-ако се погодат и повише :lol: мислам,смешна цена по 600 пар :o ич и да не се мисли човек :)

13. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Во една продавничка на рампа за штикли, има 2 пара за 990 и тоа многу убави. се наоѓа од страната на Трафик ,кога одиш накај кисела вода. има многу убави штикли! :)

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    во K.вода, тука кај економското, кај овие сендвичарите има една продавница за чевли, плаќаш еден, земаш 1 гратис!
    леле какви штикли има :o :o :o преубави!!!

15. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Ми кажаа дека во Трафик и некоја продавница спроти/до/после Трафик имало голем попуст.
    Нешто еден пар штикли или балетанки за 900 а два пара за 1200. Не сум била јас, но така ми кажуваат.
    Вистина? :)

16. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    150
  17. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    http://www.facebook.com/pages/AVANTI-SHOES/186490553622
    и види си ги локациите Кисела Вода, Чаршија, Ченто, ги има и во гтц горе на прв кат во продавницата мала одма до Југотон.

Има веќе 10тина дена 50%, од денес ми стигна меил дека е 70% во сите продавници на Манго, па се надевам дека и кај нас е толку.
    Со тоа што верувај се убаво е искупено :)

Бата има до 50% попуст.
    Килах и Мис Сиксти 40%. Кај и да е ова ќе дојде и до 70%, јес да за мене и 70% е скапо :D
    OVS има попуст од понеделникот.
    Акцесорис има попуст на одредени работи 50%.
    Ферги ташнички има 50 %
    Мотиви има попуст, Кара има попуст. Фиори има постојано попуст :D Њујоркер има веќе 2 недели попуст. Стилисимо има попуст, секоја продавница речиси има попуст ...
    Сакам Пикок да има попуст, за тоа не сум запознаена :wasntme:

На renata77 и didisi им се допаѓа ова.
  18. Feminkaa

Feminkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    62
    Во Schatze има акции, има некој си летен schatze караван. Сега моментално е во Битола. Потоа Тетово 11.07, Гостивар 15.07, и продолжува

19. principesa

principesa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    101
    Женски во Аванти во Ченто има чевли за 100 денари....Два модели имам видено што купиле другарки и убави се....има штикли напред кај прстот отворени 10-ка високи антилопски со некои наборчиња(стварно слатки) и од сите бои по 100 денари :o

20. PinkPrincess

PinkPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    Во Calzedonia има нови колекции,а на костимите има и попуст.Јас си зедов пред 4 5 дена па се надевам дека попуст сеуште трае :*