Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 25 октомври 2010.

1. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    36.074
    @pavlinapale Јакна како маслинестиот модел имаше во Waikiki, но без крзно, типично пролетно/ есенска. Цената беше околку 2200 ден. Ако ти бараш зимска, најверојатно ќе треба да почекаш.

На pavlinapale му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.440
    Допаѓања:
    20.029
    Маслинасти јакни со крзно (кое се вади) имаш во Pull and Bear, http://www.pullandbear.com/mk/en/woman/coats-&-parkas/fur-hooded-parka-c359505p6037377.html, http://www.pullandbear.com/mk/en/woman/coats-&-parkas/jacket-with-hood-c359505p6037102.html. Другарка пред десетина си купи препрепреубава јакна од таму ама не можам да ја најдам меѓу понудените модели па би ти препорачала да отидеш на лице место и да си разгледаш.

Инаку, последната слика ти е од јакна која беше многу популарна на Алиекспрес пред две години ама изгледа скроз се има продадено, само тука успеав да најдам http://www.aliexpress.com/item/Faux..._73_74_75,searchweb201527_4,searchweb201560_9 и тоа само во бела и црна боја. Ако немаш проблем со онјалн шопинг, зирни ја јакничкава http://www.aliexpress.com/item/2015...men-Fur-Coats-Women-Overcoat/32396095026.html, мене многу ми се допадна, броевите се европски а и цената (1500 ден) е супер :)

Последна измена: 28 октомври 2015
  3. pavlinapale

pavlinapale Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    22
    А каде се наоѓаат Pull and Bear и H&M? а Waikiki е во Веро? не сум од Скопје, а во план сум да одам повејќе избор има. Од интернет досега не сум порачала друго ми е да го пробам , друго е да порачам XL па да излези големо или L мало. Сите палта и вентијаги ми се со различна големина.

4. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.336
    Допаѓања:
    4.611
    Waikiki имаш во Рамстор и Сити Мол,Pull and bear во Сити мол, а H&M нема во Македонија

5. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269
    Дечки дали сте купиле нешто од Котон и колку сте задоволни од нивната гардероба? И отприлика како се движат цените таму, ме интересира конкретно за машката облека?

6. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    гледам на фб има 50% попуст во тејли вејли ...колку се движат цените и што има ?

7. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    1.986
    Допаѓања:
    10.244
    @Mr. Right Јас сум ептен задоволна од се што имам. Најмногу купувам кошули, фармерки, панталони, памучни блузи и сл. Џемперите исто им се убави, ама високи цени држат обично, а не ми делуваат на некој материјал што убаво ќе те згрее. Можеби грешам. Kако и да е се што имам купено на толку носење и перење искрено воопшто нема мрднато.

Исто важи и за машка гардероба. Доста блиски луѓе често купуваат од таму, со години ги носат работите и секогаш прво таму влегуваат кога бараат нешто.
    Цените знаат да бидат ниски за одредени типови парчиња, може да се најдат панталони за 500-900 денари, тенки памучни блузи за 700-800, кошули исто за некоја слична цена. Посекојдневната гардероба за натаму - наваму си држи некоја ниска или средна цена. Другите работи што се малку поелегантни одат од 1500 до кај 3500 денари. Не ми текнува да сум видела нешто поскапо во машкиот дел.
    Како и да е треба да одиш и да видиш, зависно од тоа што бараш.

На Jordanovska-K и Mr. Right им се допаѓа ова.
  8. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    На 50% попуст се одредени подебели блузи, пуловери и маички од стари колекции. Nothing special, барем за мене.

На delevingne му/ѝ се допаѓа ова.
  9. dave123

dave123 Нов член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Обидете се да се погледне во овие луди фустан стил http://www.dear-fashion.com/Wholesale-Sexy-Clubwear/wholesale clubbing outfits

10. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Не знаев каде да пишам, па ајде овде ќе ве тагнам, @x.Daisy.x , @sesilija и @Nausicaa ако не се лажам. :lol:

Во Веро не најдов сет со Гарние крема+мицеларна вода, имаше некои други сетови, меѓу кои крема+тоник+млеко за комбинирана кожа (~ 450 мкд) и крема+двофазното средство за очи (~250 мкд).
    Стандард акции со две креми Лореал, Нивеа дневна+ноќна+млеко за чистење лице и тоа е тоа што ми падна во око.
    Се изнервирав и си купив милион други глупости, мицеларната на Гарние ќе ја начекам во друга прилика. :D

На glittergirl, sesilija, Nausicaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.644
    Допаѓања:
    106.681
    Има понуда во Космо со купена пудра на Лореал тру мач или инфалибл, маскарава на Лореал ја земате за 60% попуст. Мислам дека е супер акција па реков да споделам овде :)

На crimson и Catherayn им се допаѓа ова.
  12. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Ако некаде низ маркетите видите на акција лименка Нескафе + црвена чаша Нескафе, кажувајте под итно!
    Си ја искршив црвената чашка, па сакам да си ја обновам колекцијата. :)

13. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    6.139
    Јас ќе ти подарам :hug:

14. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Најмила си. :hug:
    You made my day, навистина.

Од инает има цел сервис да си направам со чашиве, многу се напнувам кога ми се кршат чашки за кафе. :D

На Jordanovska-K му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    6.139
    Ма јас имам доволно и за цел сет да ти подарам, само ти изрази желба. Не знам како ги собрав толку многу, ама сигурно имам преку 15 :whew:

На Mishela, Nausicaa и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  16. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Отварај garage sale, прва ќе дојдам. :wasntme:

На Jordanovska-K му/ѝ се допаѓа ова.
  17. glittergirl

glittergirl Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2015
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    2.778
    Годинава во јануари кога имаше попуст во Теранова видов вакви јакни.Може во Теранова да провериш:)

18. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Девојки ме интересира дали evening фустаните на Манго можат да се најдат кај нас (Сити Мол или ГТЦ)?
    Мислам на оние поскапите фустани 6000, 8000, 9000, 12000 денари...

19. Agatha

Agatha Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    1.157
    Јас неколку пати имам барано од тие фустани во Манго и ги нема, евентуално по еден модел од колекцијата носат

На Sfera му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Anyone else:?:
    Знам дека замарам, ама ме очекува свадба на блиска личност за која не сакам да шијам свечени фустани, а и во глобала evening фустаните на Манго ептен се по мој вкус, така покласични, поедноставни, ненатрупани како што се пр. Елена Лука, Нана, Ламас... Еве (се надевам дека нема да ми замерите) ќе означам некои од девојките за кои имам прочитано дека купуваат во Манго, можеби ќе имате одговор на моето прашање. Или Манго во Солун му е мајката? @mims-89 @senza.parole @joy1 @mirandaa @crimson @Sexybaby86

На mirandaa му/ѝ се допаѓа ова.