1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 25 октомври 2010.

1. Litlle.Bad.Girl

Litlle.Bad.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    3
    Сакам да си купам некој дуксер убав али на попуст. Во кои продавници да барам? :)
    Фала однапред.

2. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    ^Еко/Елит врие од дуксери.

Иначе ново има продавница во ГТЦ од Баргала модели и машки и женски. Е сега не се ефтини, ама и онака ако некој од Скопје оди во Штип за 1 пар чевли имаш големи трошоците, епа тогаш може и од Скопје да си ги купиш. Се наоѓа ГТЦ 1ви кат, до Амика ресторанот е. А Амика е над Ајриш Паб кој не знае.

Друго, сегде има нова роба, одете шопингувајте :)
    Јес да цените за кинескиов квалитет се лудница ама тоа е веќе дискутабилна тема. Едноставно во Скопје не вреди да се пазарува во сезона ем прескапо ем се од А до Ш кинеско.

3. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.241
    оптика дијоптра 2 за 1- важи и за оптичките и за сонце- од денес е изгледа сега видов а не влегов за да ги разгледам цените ....моментално ми е празен џебот ;(

4. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Во Веро Центре на горниот спрат има нова продавница за чевли, тоа е поранешно Газела сега не знам како се вика. Јес да порано од Газела се купуваа кожни чизми и за 600 денари, сега по 4000ки беа високите а и модели по класични. Па за тие пари Баргала помодерен модел ќе си купам.

Друго во Ил Камино на бит пазар има лански 20сетина модели на чизми по 600-700 денари. Јас лилјакови си земав :)

Трето во Соравија продавницата меѓу Бата и Енерџи вајда ја затвараат има распродажба, стварно ефтини работи од џемпери панталони фармерки. А посебно за мажи има избор премногу. Одете израдувајте го дечко ви :) За жени панталони интересни за 500 видов, марама 200, кошула 300 ден, џемперче 500...

На girl1985 и CaperucitaRoja им се допаѓа ова.
  5. mia9184

mia9184 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    296
    Има нова колекција на чизми во Мис Шус (продавничката спроти Борис , на аголот и во Лептокарија)
    Јас гледав кратки чизмички , а има баш секакви модели со штикла тенка, дебела , на полна пета , со крзно , со врвки , а цената им е 1600 -1800 ден.

6. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    6.241
    ЗАРА доаѓа во Скопје !?
    Светски модни брендови ќе влезат во Скопје во 2012 година, а најизвесно е влегувањето на брендот Зара на групацијата Индитекс.
    Ова е посочено во последниот извештај на консултантската куќа за недвижности Фортон за пазарот на недвижности во Македонија во првата половина од годинава. Се очекува стабилизирање на пазарот на недвижности идната година, поради што ќе почне да расте понудата на деловен и канцелариски простор, но и цените.
    Во извештајот се посочува дека најатрактивните локации во Скопје се уште имаат многу високи цени за изнајмување деловен простор, кои се движат од 20 до 40 евра за метар квадратен, и се очекува тие да останат стабилни. Аналитичарите укажуваат дека сепак на Скопје му фалат квалитетен простор за изнајмување, транспарентни цени и меѓународни модни брендови за средната класа.
    Извор: Капиталhttp://kirilica.com.mk/vest.asp?id=66710
    ДА СЕ НАДЕВАМЕ :(

На Elen.b му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    ^ да да баш да се надеваме, иаку мислам мали се шансите. Една професорка еднаш ни ги кажуваше условите на Зара, не ми текнува конкретно, само знам беа во прашање многу пари и сериозни услови! но да се надеваме :)
    во Accesorise од саботата има 30 посто на цела есенска колекција! Е сега не е баш нешто ефтино ама како и да е попуст е! Има мн убави ташни! :)

8. ToFe

ToFe Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    4
    Во ОВС на плоштад има некој попуст од 20 % но со секоја сметка над 3090 ден.

9. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Колку се рамните и ниски чизми во Пикокс и во кои бои има?

10. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Фемина отвори ја официјалната страна на Пикокс, најди си ги чизмите што ги сакаш, помножи ги фунтите со 75 и отприлика таа е цената во денари. Е сега не сум 100% сигурна со која точно бројка се множеа но тука некаде беше, околу 70-75 колку што е отприлика и фунтата :) Цената е таа плус-минус некој денар ;)
    Тоа е она што го ценам кај продавницава тие се си се цените исти во Англија и тука.
    http://www.peacocks.co.uk/category/inde ... Id=3889227

Е само попустите тука каснат не се исти ;)

На femina90 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    1.080
    14 дена е во сите покултурни продавници рокот на враќање, сметка треба да имаш само. Мислам дека и кај нив е така.

Инаку, кога е следен попуст, пред Нова Година?

12. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Најверојатно додека ја има таа колекција :?: Што знам, еднаш јас менував џемперче во OBJ во Рамстор, му го утнав бројот на дечко ми, и ми рекоа најмногу недела дена од кога ќе го купиш смее да се смени, али продавачката беше прилично арогантна мислам дека онака ми го кажа тоа ]:)

13. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Ја само да ве известам дека ТејлиВејл во Рамстор е затворено,така да више ни тоа немаме во Скопје.
    Наместо да се отвараат нови фирми,и оние што ги имавме се затвараат.Јадни сме,озбилно. :D

14. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    390
    Многу модели на чизми намалени на 1000 ден. во City Shoes во Битола. Епа навалете :)

15. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.643
    Допаѓања:
    6.470
    Епа вака, денес шетнав низ град и бев во Бершка, имаше преубави кожни јакни со нитни :inlove: ама баш онака рокерски, по 1290 денари, панталони/фармерки по 700 денари, во Групо Фиори имаше неколку интересни работи, дуксери и панталони мислам по 900 и нешто денари, во Калиопе беше мислам имаше убави елечиња и јакнички. :) А за во Ејсид, мислам Ани беше, праша за едни фармерки, немаше баш такви ама имаше карирани, како прљава бела и црна, розеви со црно и сино со црно, во горниот дел беа пошироки и долу сосем на крајот како цевка ама не беа ист материјал како што постира Ани . Еј, ама објаснив ама ај. :D Мислам дека беа 1000 ама незнам. Исто имаше шалвари за 1000 и нешто, многу беа убави, шарени, баш по мој вкус. :)

16. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Jaс само да ве известам дека во ЕuroАsia има огромен попуст т.е. распродажба на модели од минатата година од Bershka и Stradivarius. Има блузички, дуксери, панатлони за по 299, 399, 499 денари. Џабе!

17. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    Во тера нова имаше доста попусти,вчера поминав и многу интересни работи имаше ;)

18. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.921
    Допаѓања:
    123.349
    Во Пренди во Чаир,има убави наметки за 200 ден :lol: ,материјалот не е лош,не е од оној картонскиот,јас си зедов црна,плава и бордо.Убаво одат за комбинирање со кошулки за на работа,петка ми се погодија ;)

19. Isidora-Veles

Isidora-Veles Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    124
    Во трафик има гумени чизми по 490 ден.
    Во Il camino има акција плати едно земи 2 ( акцијата важи само за балетанките ) има и гумени чизми по 700 ден.
    Во евроазија има -20 % попуст на есенската колекција , има интересни парчиња ,панталони по 299,399,499...

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Од денес има викенд попуст во Peacocks. Некои ствари се дури и на пола намалени, некои капутчиња, џемпери, туники. Јас не бев, ама имам еден леток дома :)