Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 25 октомври 2010.

1. lauras

lauras Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    3
    moze da mi kazete dali znaete za kolku vreme ke go otvorat PRENDI kaj jugodrvo ?? i dali pred da go zatvorat bil nekoj da ja vidi novata proletna kolekcija , dali imalo ubavi raboti??

2. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Обично продавниците што се затворени од Управа за јавни приходи ги отвораат за околу еден месец. Во Пренди нема баш некоја „нова пролетна колекција“...има најразлични парчиња облека и ти треба малку среќа за да најдеш нешто убаво. Како и да е за 200 денари можеш да најдеш некоја убава маичка, блузичка и добро да ја искомбинираш за пролетва :)

3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Кога ги купував своите РејБан од една продавница во Грција ги споредував со оние на татко ми што ги има купено 150 евра уште порано. И се приметува по логото РејБан на рачките, кај фејкот е само напишано и вметнато, кај оригиналот е работено и испакнато, и не само тоа се приметува и по стаклото и по др. параметри, само зависи има разлика и од фалш до фалш, има фалш што така знае да намами, да не можеш да ја воочиш разликата од оригиналот воопшто :|

Инаку во Магија на почеток на Нерези од страната на Партизанска има секакви парчиња облека по цени 150, 200, 250 денари така нешто, се се наоѓа, и имаше многу гужва сите јурнале по парчињата :D

4. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.094
    Знае ли некоја колку се од прилика мантилите, и кус како јакна и подолг, во Елит/Еко?

5. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    443
    Околку 1100ден се до 1200 зависи ;)

6. Dragannah

Dragannah Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    85
    За отварање,незнам за колку време ќе го отворат, но јас бев и немаше нешто многу убави работи. Немаше многу пролет/лето колекција. А и квалитетот воопшто не ми се допаѓаше.Ретко ако најдеш некое добро парче :)

На 1Happy1Girl1 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Девојкиии извинете што сум офтопик , но итно ми е потребна девојка која живее на ул првомајска или првомајска и е во близина. Доколку сте златни , пишетe ми лп :worried:

8. GirlFromMars

GirlFromMars Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    8
    Девојки што се случи со Tally Weijl? Каде ја преместија продавницата? Нели имаше во Рамстор ама ја затворија па прашувам да не знае некој каде ја преместиле? Проверив на store locator-от на веб страната, но не отвара ништо за Македонија. Или можеби ќе ја отворат во Скопје CIty Mall?

9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Моментално мислам дека нема ниедна продавница во Македонија. Ако грешам ќе ме поправи некој :)

10. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    И јас мислам дека веќе нема нивни продавници.

11. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Tally Weijl и да ја отворат пак, пак ќе ја затворат ако ги имаат тие цени до таван. Ниту богаташи не купуваа таму бре, поише им се исплати еден шопинг во Солун. Пропадната инвестиција беше Tally Weijl, за жал.

Иначе почнаа пролет-лето да носат гардероба низ Скопјево? Не сум била одамна до Центар, па дали вреди да отидам или не.

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Dragannah

Dragannah Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    85
    Вака сеа,оваа недела бев постојано низ град си барав некои парчиња и попусти има:
    -Во Мис Шус штикли на платформа за 1000 ден.
    - Во Евро Азија,новата колекција е малку поскапичка, но тоа што е останато од старата е сеа на распродажба.
    - Во Елит исто така како и секогаш се е евтино,па така и сеа донеле некои убави фустанчифа.
    - И на трети спрат,спроти Елит има една продавница незнам како се викаше има преубави фустанчиња.А и прилично се евтини :)

13. Heidy

Heidy Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    68
    кремасти салонки да не видел некој? по можност како превртена кожа, ако не такви лакирани,штикла висока до кај 12ка и со платформичка. конкретно ми треба каде, знам дека има по градов ама немам време да шетам не сум тука цело време. [​IMG] eте вака нешо :)

14. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Ќе идам за брзо време во Скопје, па ме интересираше дали има попусти и убај работи низ продавници ? :)

15. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
  16. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Има едно евтинко продавниче кое го видов и до Космо (кај Пановски аптеката,малку подолу) и кај УЈП.Цените им се од 99 до 400.Не ени пренди ни магија ,ама на П почуваше името.
    Има и големи броеви,а за разлика од пренди поквалитетни ми изгледаа.
    Си купив фустан 400 ден ,црн со бобици,за излегување,малку посвечен,а на етикетата стои Зара.Купив и кошулка за 249 ден ,на етикетата стои с.Оливер.Тексас хеланки-како фармерки,преубави се :inlove: за 199 и маиче тегет како туника со сатен-може да се носи и за излегување исто за 199 :lol:

Инаку додека бевме прееска им влезе УЈП,па можно е да го затворат.Ние плативме не пуштија,и други не пуштија да влезат, заклучија.

На eleni23 и Miss.Sweet им се допаѓа ова.
  17. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.559
    Певекс - Pewex

18. Heidy

Heidy Истакнат член

Се зачлени на: