Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 25 октомври 2010.

1. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Во Schatze :

ГОЛЕМ избор на Парфеми од Линијата BULGARI и ARMANI.
    Со купени Два парфеми од поголемите милилитражи, добијте ГРАТИС БРЕНДИРАН ПОДАРОК.

-40% Попуст на парфемите од Marc Jakobs

Акциите и попустите во Schatze ќе траат до 14 јануари.

2. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Почна ли попустот во Зара?

3. Miss.Sweet

Miss.Sweet Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    1.002
    Допаѓања:
    4.538
    Со секоја сметка во наредните четири дена во ДМ, добивате ваучер со 20 % попуст на наредните 3 пазарења во ДМ.
    Попустот се реализира од 14.01-31.03.2013

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. tanjusskat

tanjusskat Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2011
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    0
  5. CrAzYShAkA

CrAzYShAkA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    65
    луге ај ве молам казете ми дали имам поспуст усте во авантии утре планирам да одам

6. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    ^ Уште има. :)

7. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Денес видов во трговски има попуст во Јордан се на пола цена мене ми се допаднаа едни чизмички 700 денари беа и каутче за 1225денари навистина се е на пола цена

8. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Ехеее, крај на декември. :)

9. 17mart

17mart Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    398
    Има во аванти попуст уште само побрзај пошто тешко може да најдес бројче :wasntme:

10. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.946
    Допаѓања:
    123.534
    Во Сити мол гледам доста попусти.Во Зара имаше Бершка,Манго,се наоѓаат работи по 1200ден.Во ЊуЈоркер исто,ма да ништо не ми фати око.
    Во Пулл енд Беар има доста ,ама нема бааги избор.Единствено да ви препорачам (веднаш штом влегувате стојат( ролки,тенко плетени,ги има во сите бои) 499ден се.
    Купив на бордо,кафеаво и сиво.Денес ја носам кафеавата во комбинација со накит,сите ме прашаа од кај ми е :lol: А и убаво стојат на телото

11. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Во New Yorker има вртоглав попуст :D Маички по 200, џемперчиња/кардигани по 350-400, кошули по 600, суќни по 350, фармерки по 700, сакоа по 700 и 1200, убави зимски јакни по 1600-1900. Јас влегов само да разгледам и излегов со фармерки и јакна :D

Во Calliope има попуст уште пред Нова Година. Дебели џемпери по 700, кошули по 500, пантолони по 600, убави фустани по 1000, скаени палта по 1200, евтини каиши и ташни. Порано ретко влегував и уште поретко купував од Calliope, ама годинава ептен изненадија.

Кој бара евтини штикли и чизми, продавничките накај Бит Пазар, спроти комплексот УКИМ. Чизми од 500 денари, за 800 веќе имаше убави, штикли 800-1100. Во онаа големата (Hangar мислам беше) имаше многу слатки ниски штиклички со заоблен шпиц за 500 денари, имаше црвени, крем (розеникави) и црни.

На girl1985, Nevermore, Chocolate.me и 3 други им се допаѓа ова.
  12. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.632
    Допаѓања:
    106.655
    Женски во MakJeans има ли интересни модели на фармерки , и како се движат цените? Задоволни ли сте од квалитетот?

13. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.434
    Допаѓања:
    5.393
    каде да најдам ефтини машки џемперчиња немора дебели да се ?

14. Ana.Jones

Ana.Jones Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    1.124
    Ми треба помош, женски. Значи не се однесува конкретно за некоја распродажба, туку сакав да ве прашам како да скоцкам поклон за другарка до кај 1000че? Значи од бои - црвена, сива, кафена, сака регетон музика и ја обожава Шпанија. Екстровертна е и зборлеста. Немам апсолутно никаква идеа, а о вечер морам да и купам. Ениуан? :)

И ај да не бидам оф-топик, у Тера Нова имало некакво намаление, имало убави џемперчиња за ефтини пари. Цимерката била, па ми кажа. :)

15. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Абе зашто во Зара, Бершка, Страдивариус уште нема 70% попуст?
    Па речиси секоја година почнуваат 15ти јануари, лани и пред 15ти.
    Почнуваат глобално во ист ден секаде каде ги има брендовиве.
    16ти сме, поминаа 3 недели со максимален 50%, ајде сакаме уште, не е фер ова. :(

На femina90 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    24.008
    Мислам дека зависи и од државата каде ги има брендовите.

Еве во Италија на пр. законски мора да започнат попустите секаде на ист датум.
    Оваа година беа од 5 Јануари официјално. Имаше од 30% до 70% попуст, зависи.

Може на пример и самата продавница да си одреди на кој продукт колку проценти попуст ќе има. Меѓутоа, не мора да значи дека секаде и на сета роба ќе има 70% попуст.

17. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Не зборев општо за продавници, напоменав муабетот ми е за Зара, Бершка, Страдивариус коишто се дел од групацијата Индитекс.
    Во сите продавници на Индитекс им почна попустот на 28ми декември.
    Официјален попуст и гарантирам дека во секоја држава почна на тој датум.
    Проверив на интернет, додуше и од интернет дознав за попустот. И во моментот на објава дека почна SALE сите држави си ги промени интернет страните и од истиот момент имаше на нивните официјални страни колку има намалувања од Шпанија, Италија, Македонија, Англија... максимум до 50%.
    Е во однос на намалувањата на продукти тука во право си, не е секаде исто. А и нашите цени се поголеми, па и попустите нормално ќе се помали. За тоа сме збореле тука се царини, давачки и така натаму.
    Секоја држава што ги има брендовиве може на интернет да си види колку е некој си капут во Македонија, колку во Србија, Грција, Шпанија итн. Шпанија е рајот :)

Исто е и со Манго почнува попустот во секоја држава на ист датум. Моментално Манго има 70% и Котон исто така. Индитекс сеуште е до 50%. А тоа значи нешто е на 5% а нешто на 50% којшто е максимален попуст.
    Ај деновиве сигурно ќе има намалувања поголеми, мора :)

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sweety55

Sweety55 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    414
    А девојки дали во Зара, Бершка и Страдивариус во Скопје ќе има поголем попуст? Сакам да одам идната недела па да си се подновам со нешто :D Да моев ќе одев за Грција.. ама ете неможам :(

Иии прочитав дека имало попуст во Њујоркер, ќе важи ли до следната недела? :)

19. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    24.008
    Имаше и во Италија попусти пред НГ, не велам не.

Арно ама, големиот официјален попуст почна на 5 Јануари, така си го викаат тие.

Еве пр. еден...

На 4-ти вечерта со мајка ми влагаме во Mango и капутот шо мене ми се свиѓаше беше 119 € , немаше никаков попуст на него. Продавачката поминува покрај мене и ми вика дека на каса имам 30% попуст (кое правило им е ова шо не им ги пишуваше новите цени претходно, не знам)...
    И низ муабет ни вика... Утре почнува големиот попуст, ама не би знаела да ви кажам дали ќе има уште поголем попуст на капутот, можеби пак 30% ќе биде.

Јас се двоумев многу меѓу S и XS и и викам на мајка ми... Ај да одспијам, да се размислам за бројот и ќе дојдеме утре рано, можеби и уште попуст ќе има, а и таман да си разгледам и друго (пред затварање беа).

Утрото имаше 50% попуст на СКОРО сите капути, и различен % на секој производ во бутикот.

Се одлучив за други два капути, многу поубави. :D

Едниот кој го платив 49,99 € пред некој саат во Mango во City Mall го видов 4490 мкд.
    Другиот го зедов за 35,99 € , тука е 2890 мкд., и двата на 50% намалени.

Пр. 2

Цените на интернет не се веродостојни, или барем не ги менуваат навремено.
    Си купив прееска од Bershka чизми и кошула... Првите од 2890 мкд. намалени на 1290 мкд., кошулката 649 мкд.
    И си доаѓам дома на сестра ми да и ги покажам, отварам страната на Bershka чизмите ги пишува од 2890 на 1890 мкд., кошулката од 1290 на 999 мкд.

:?:

20. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Па има ама има и доста класични. Најубаво да одиш да видиш, има секако цевка, прав крој, низок-висок струк итн. Јас лично носам нивни модели и супер ми се. Цените се од 1000-1600 ама има и +- на ова. Зависи. Моментално имаш убав попуст на фармерките во Манго. Мене лично супер ми се и нивните. Сега им се околу 1500 некаде кој како зависно од моделот.