Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 25 октомври 2010.

1. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Има нешто но најдобро е сама да си видиш. Машкиот дел е во подрум и е доста помал па не многу загледав што све има во женскиот дел. Памтам дека видов добри женски виетнамки, класични црни блузи, но не знам кој ти е стилот(зборам за есеноска). Има ствари за помлади во секој случај.

На MIA-SK му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.369
    Во Алдо,во Сити Мол има акција 1+1, на наочари, капи и слични работи за 690 денари :)

На Hipster и MissDior им се допаѓа ова.
  3. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    На Agrona и Mama25 им се допаѓа ова.
  4. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    663
    Допаѓања:
    320
    знае ли некој до кога е попустот за боржуа пудрата ? :)

5. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.563
    Cosmo Tinex
    Неповторлива акција на најпродаваната пудра на Bourjois - Healthy Mix. Достапна во сите Cosmo дрогерии по цена од 599денари. Ве очекуваме :)
    (превземено од Фејсбук)

6. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Каде има попусти во Скопје,да знам каде да одам,дали во Рамстор,ГТЦ,СитиМол. Се интересирам повеќе за некои фармерки,хеланки,маички на кратки ракави,некоја кошула и слично.

7. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Во Сити Мол (во Зара,Манго,Бершка,Страдивариус...) има голем попуст,во Бершка има фармерки за 600 денари,убави кошули има,маичките на кратки ракави видов во Зара беа многу намалени,сега се околу 300 денари.Има голем попуст во цел Сити Мол.

На Muffin.Love му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Сегде има попусти сега. Ако имаш време сегде прошетај. :D

9. zbj19113

zbj19113 Активен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    Вчера во Авон слушнав дека ќе се одржувале некои обуки за декоративна и бела козметика, но не разбрав точно кога.
    Ако некој е заинтересиран нека побара низ интернетов информации, а ако успеам да дознаам јас ќе пишам тука :)

10. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    во теранова и калиопи има последна распродажба ...

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.237
    Допаѓања:
    157.259
    Страдивариус може да бидат нетолку патетични. Значи фармерките кои им беа на попуст, сега пак се по нормални цени, со тоа што лепенките со цените со попуст се одлепени и се гледаат траги. Мислам... никогаш повеќе нема да им стапнам во глупата подавница. Да ти вреѓа интелигенција и да те прави малоумен купувач. У реду е.

И друго нешто...мои фини и модерни дами,да ве прашам на што се должи вашиот префинет вкус што купувате во Зара? Оние велелепни актуелни кошули кои изгледаат убаво? И ќе ти рече, јас се облакам у ЗАРААААА...пошо ми се погодени по вкуууус... Јас можам да ти кажам дека можеш да одиш у три лепе. Секогаш гледам состав на она што го купувам. Превртувам,гледам 100 посто полиестер и после се чудиш зошто смрдат како свинчиња по кафичи и дискотеки...а ценава 2500 денари,2900 денари... Тоа се вика смисла за хумор.
    Муабетот ми беше,ни попуст нема да ме натера да купувам од овие две продавници повеќе,особено па не да давам за нешто кое е тотален неквалитет,некоја баснословна сума на пари... И лепотициве ќе ти зборат за истенчен вкус...МДААА... Истенчениот вкус ќе им го видиш од внимателно избраните партали,по состав,а не само по изглед.

Фала,чао,пријатно.

На anggell, JoxyTheFreak, MILASI и 24 други им се допаѓа ова.
  12. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Ги нашамари ич да не им текне друг пат :D

Шала на страна, тоа што одамна јас го кажувам и сите ме гледаат попреку изгледа нема да се промени уште многу време.
    Личност си купува кошула од 2600 денари и си се фали за после два часа да ја пронајде истата кошула во друга продавница за 800ден. Истата личност си купува уште неколку работи кои ги наоѓа подоцна на третина од цената за која се купени. Едноставно - па скапи се, си се правам важна личност. :fubar:

Да информирам дека во наши конфекции се шие за високата мода за во Европа и дека тоа е докажано со оглед на тоа што личност си има купено парче кое (долга е приказната како стигна до тоа парче) го виде во наша конфекција и го споредувавме заедно - ниту раб различен.

Такви кои остануваат без гласни жици дека купуваат од најскапите продавници треба да си го препознаат недостатокот дека патат од комплекс на ниска вредност и да го искористат интернетот (ако веќе не можат лично да се уверат) за да проверат дека нова колекција во Македонија не е исто како нова колекција било каде на друго место низ светов и дека попуст и распродажба не е исто во Македонија како попуст и распродажба (пример) Лондон, низ Америка, низ Италија. Но, мора некој да ќари и од напатените душички...

На Mama25 и MIA-SK им се допаѓа ова.
  13. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    561

Тотално со се што напиша се согласувам! Во погоните низ МКД (посебно во Штип) се шие облека за многу познати светски фирми. Јас во Штип имам купено алишта со етикета од Мекс, Зара, Пимки, Маркс & Спенсер итн. И тоа на пр. блуза што јас ја купувам за максимум 500 денари, скроз истата ја имам видено во странство (Германија, Грчка, Италија) за 50-60 евра. Исто е и со кондурите од Баргала.
    Отако го открив шопингот во Штип, прилично го намалив купувањето во Грција. :)

На OmniaVanitas му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Miss.Sweet

Miss.Sweet Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    1.002
    Допаѓања:
    4.538
    Во бутик Стефанели - Ново лисиче, спроти големата пошта се е на пола цена утре и задутре.
    Има убави фармерки, сукњи, бундички, капутчиња, фустани...

15. Guillotine

Guillotine Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    75
    Во тип-тап во Рамстор има тотална распродажба од 400 ден. па нагоре,и на зимски чизми и на салонки и на чизмички до глужд баш на се.
    Денеска бев и среќа што немам плата земено па купив 1 пак кондурчиња со по дебела штикла и ремче на средината за 400 ден. :inlove:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  16. EleonoraLovato

EleonoraLovato Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    676
    ќе трае попустот во теранова до следната сабота? :?:

17. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Во Accessorize има 70% попуст скоро на се`. :)

18. artemis

artemis Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    324

19. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.017
    Допаѓања:
    14.386
    Девојки би ве замолила да ми кажете дали се упте трае попустот во Теранова и калиопе...бидејќи сакам утре да доаѓам во скопје, па да не ми биде залуден патото :)

однапред ви благодарам на одговорот...поздрав

20. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Јас бев во саботата и уште важеше, најверојатно е сеуште така :)