Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 25 октомври 2010.

1. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Си пишав веќе на оваа тема за тоа: што мислам за познатите брендови, ама пак ќе пишам за поразлично нешто!
    Ова одамна функционира во другите држави и особено низ Америка. Таму сите познати брендови малку пред или после поминување на сезоната, ги намалуваат цените или не ги намалуваат туку се носат во продавници во кои се продаваат по смешни цени (во споредба со тоа што претходно чинеле) за да може секој да си дозволи да носи квалитетно. Затоа секој Американец си дозволува толку парчиња облека во плакар. И затоа кога ќе ги видите и оние од средна класа во филмовите со полни раце ќеси, претпоставете за што се работи ;)

А овде? Ги препродаваат работите по неколку пати ама важно на излог стои „NEW collection“. Па и во помалите градови, носат парчиња од блека која е подостаната од пред 3 сезони. Нема да со споменувам брендот бидејќи не е само тој. Но си купив едни пантолони кои ми се допаѓаа за после 2 години да ги видам на закачалка во продавница во делот на кој пишуваше „new collection“ во помал град! Истото се случи и во друг град!

Уште па и народов неинформиран, кој трчи по познати бреднови и се фали со тоа што си купил па и купува бре!
    Инспирирана од многу такви настани! :D
    Можеби и не е којзнае колку местото овде за овој пост, но посоодветна тема не можев да најдам!

2. marijana3001

marijana3001 Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    devojciki, ja sam vo vranje, serbija. gde ima najubav shoping vo skoplje? kakve su cene? ramstor, city mall, GTC???? :hai: :hai:
    ja bi doidem u skoplje za neki dan. :hai:

3. OmniaVanitas

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    ^ Зависи што сакаш и што си наумила да купиш. На различни места има различни парчиња облека :)

Ете, како што си напиша, тие се попознатите места за купување, но има продавници и надвор од нив кои вредат да се посетат.

Убаво да си поминеш ;)

4. marijana3001

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    ja znam samo za trzni centri ....... ima li popusta sada?
    jesi li mozda bila u zari? :inlove:

5. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
    ^Ако сакаш продавници како Zara, Mango, Berscka, Massimo Dutti, оди во City Mall, сите продавници што ги има во ГТЦ и Ramstore ги има и таму. Инаку попустите се при крај има многу малку избор претежно има нова роба. А цените во кај нас во Zara во однос на Србија мислам дека не се поевтини. Јас сум била во Ушче и во Делат во Београд и мислам дека имате поголем избор на продавници.

На marijana3001 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. marijana3001

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    jeste da u Beogradu ima veci izbor ali meni je skoplje blize..... ja sam sa juga srbije.
    al sam se nadala da ce da budu neki popusti za 8.mart.......

7. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
  8. Tinnnna

Tinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    50
    Може ли да ми кажете,ме интересира како се купува од тука,од ова grouper,гледам стално има некој попусти а не знам како би можела да купам?

9. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    се е тоа океј, уште да не ги набавуваат за 2-3-4 долари, а продаваат 10.
    Па уште симнати од 600 да бе да сигурно.
    Јас купив еднаш и не више.
    Имате и на ибеј и на али можности да ги земете за помали цени.
    Ѕирнете во онлајн шопинг, ќе се уверите.

На Artemission му/ѝ се допаѓа ова.
  10. OmniaVanitas

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Во аптеките „Зегин“ има попуст на производите од линијата на Eucerin.

11. r-evolucija

r-evolucija Активен член

Се зачлени на:
    12 декември 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Во ГТЦ во Адесо Тренд на 1 кат има убави кожени чизми по 1200 и по 600 денари, побрзајте кој сака зашто нема многу броеви останати. Јас вчера си купив за 600ден кафеави чизми до колена од превртена кожа.

12. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Само што реков доста, нема да трошам повеќе пари.. и види сега [​IMG] :@ :D Само ме интересира некој што бил дали одат посебно за мрсна и сува кожа?

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Да, овие што се за сува кожа, а оваа
    е за мрсна.

ОН: На штандовите на Флормар има сенки за 50 денари. Не можам да ги најдам на интернет, изгледа им се останати од некоја постара колекција, но за 50 денари веројатно вредат. Планирам да земам неколку деновиве, а ако некој купил, може да сподели :)

14. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Има попуст на парфеми во Космо или Дм по повод 8 март? :wasntme: Каде можам на Интернет да им го најдам каталогот на производи на попуст? :)

15. Chimera

Chimera Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.965
    Во Аванти има попуст, видов по 600 ден симпатични салонки ии што ти не :D
    Иии земам сила, да одам утре 2 пара да си купам, да се подновам, еве ставам неколку слики да видите дел од тие што се намалени, читнав на фб:

16. Sweety55

Sweety55 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    414
    ^

А каде се наоѓа Аванти Шус? Не сум од Скопје ама ќе си ги порачам ако можи братучетка ми да ми купи едни :) Иии сите овие штикли се по 600 денари?

17. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    826
    Ако ја интересира некоја за Охрид, сега се отвори нова продавница кај старото Азаро. :)
    Многу убави работи ми се засвиѓаа, боите... :inlove:
    Доколку сакате посетете, кога ќе е на попуст уште поубаво :D

18. Chimera

Chimera Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.965
    Да овие што ги постирав сите се по 600 и уште некои ама немам ставено слики, инаку има на неколку места Аванти,
    1. Стара Чаршија до Зегин, 2. Кисела Вода до Рампа, 3. Ченто карши пошта, 4. ГТЦ, влезот на Соравија и 5. Тетово, плоштад Илирија :)

19. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Спроти зградата на кјуби во парфимерија "еликсир" има попуст на одредени производи. Кармини за 85 ден. лабела и сјаеви за 75-100 ден. двострани лакови за 85 ден... За секој купен производ има подарок ајлајнер.Акцијата ќе траела до понеделник мислам.

20. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Прееска бев во Космо и, не одеа со крема на гарниер туку со нешто друго незнам што беше -.-
    се извинувам за офф-топик, јас одма да известам :D