Форумџика на годината

Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 25 октомври 2010.

1. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.940
    Допаѓања:
    3.902
    Од утре почнува чистката :D јас не сум во можност да идам утре али задутре обавезно :) да се надеваме ке е прав попуст, а не само камуфлажа ]:)

2. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Каква чистка, јас не сум слушнала? Ај малце подетално некој нека каже од кога, што како, каде :?:

3. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Eве за попустите во Рамстор :)
    Од 20ти до 27ми август, за прв пат кај нас, Рамстор мол Ви ја претставува акцијата Гараж сејл која нуди огромни попусти и најниски цени до сега!Во време кога и ние ја чувствуваме глобалната, економска криза и во период кога џеповите ни се поплитки по годишните одмори, Рамстор мол најави акција каде секој ќе може да си дозволи ново парче облека или производ по најдостапна цена.

„За нас најбитни се потрошувачите и нивните потреби. За таа цел, дојдовме до идеја да ја реализираме оваа акција која го доби името Гараж сејл. Следејќи ги светските трендови и куќните распродажби, одлучивме на потрошувачите да им го понудиме истиот формат во нашиот трговски центар. Во Рамстор мол сега може да се подновите со многу мал буџет и да уживате во шопинг авантурата низ ходниците. Во ова време во кое функционираме, за оваа акција очекуваме многу задоволни потрошувачи од 20ти до 27ми август”, изјави Одговорниот координатор на оваа акција.

„Паркирај се” во Рамстор Мол и уживај во попустите до 85%.

Ве очекуваме на првиот Гараж сејл во Скопје!

Извор црнобело.

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.803
    Допаѓања:
    325.324
    ги имаше цените на фб од 12000 на 7000 намален шорц..тоа е само еден од примерите :)

не полагам надеж во ова иц дека ке најдам нешто,туку кажите дали теранова уште има попуст?ке идам утре,се наогја ли по некоја маица?

5. Simonche-to

Simonche-to Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    16
    A до кога ќе трае ? Зашто се враќам во септември во Скопје :D

6. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Од денес до 27 август. :)

На Simonche-to му/ѝ се допаѓа ова.
  7. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Беше бе некој у Рамстор денеска да пренесе цени како идат или ќе морам да се влечам утре до таму!? :D

8. Simonche-to

Simonche-to Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    16
    Да не знае некој кај да најдам вакви (ИСТИ КАКО НА СЛИКАТА :lol: ) патики во Скопје за цена околу 1200-1500 ? :)

Прикачени фајлови:

9. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.563
    ^Мислам дека секој коментар е сувишен за намалувањето. :D

Не дека очекувам некој без пари да дава облека ,но при ваква најава да ми кажат дека е нормално кошула од 10 000ден на 5000ден да е намалена и при тоа да се пукаат у гради мислам дека е јебење у здрав памет.

На Sexybaby86 и anabel-a им се допаѓа ова.
  10. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Ау после цениве дефинитивно идам уште утре, одамна се неам убаво смеено.
    Кој е за идење кажувајте, јас частам пуканки и пијачка после тоа.

На ocila и lana.del-rey им се допаѓа ова.
  11. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Хаххаахаха,па ги намалиле работите што се по 20иљади на 15 иљади,што не намалат маички од по 900 на 400? хахаах не прават идиоти.. -.- демек ке се излажеш ке купиш -.-

12. marta.99

marta.99 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    134
    леле луѓе комедии е тоа во рамстор значи неможам уште да се изнасмеам. бев сабајле и што да видам гужва колку ти душа сака се тепаат луѓено мислиш гага ти даваат а тоа пред секоја продавница има по едно мало штандче и нафрлано алишта и ајмоо навали :D

а тоа извадено само рамбовки и некои маички никакви значи претежно L,XL што им останале , абе мизерија невидена ама ај нека бидне и ова. во аксесориз имаше попуст има новчаници, ташни,менѓуши намалени се таму може да се најде нешто интересно а во другиве јок

13. ELT-S

ELT-S Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    12
    A во ТИП ТАП имаше нешто?

14. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Нема ништо. Со дечко ми по скајп се слушавме, он таму со телефонот ми покажуваше во која продавница каква е состојбата (знам будали сме :D ), ама немаше друг начин за да ме убеди дека нема ништо.
    Во Спрингфилд пет работи намалени, другите иста шема, Котон исто, намаление на некои пижамчиња додуша слатки, ама па не ми е зорт моментално за нив, на некои кошули од 3000 на 2100, Фиори горе само некои парталави работи, со милион конци и фалинки, па не фала..
    Единствено горе во спортските продавници ми фатија око едни патики, немаше број, само еден број останат. Тие беа стварно на попуст, од 3900 на 1900. Па вреди..
    Го замолив да ми покаже со телефонот и други модели, да се распраша за истите, повратен одговор - нема број.. Најверојатно затоа и ставиле попуст.

Живи глупости и не се домкнав до таму, уште јас фалев.
    Многу гужва, нестрплив народ, некултурен, зима, фрла, вади, става, ласти прави ако на радар забележи некое убаво парче, ма не.
    Ќе одам да трчам покрај кеј, не по продавници, на лизгав под. :D

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Ох, а јас па пустата се попалив по sale-ов и прееска се изнервирав што морав да останам подолго на работа, а во план ми беше да одам до Рамстор :D Знаел Господ, си рекол дај детево поарно нека работи, нека не троши пари за глупости :rofl:

Јас сакав сандали да си земам, имаше едни во Бата што многу ме бендисуваа и кога бев минатата недела во Сити мол ги пробав, ама не ги купив, гуска :^) Е кога после некој ден решив да ги купам, отидов и немаше број, ми ги продале :doh: А сега сигурно ни во Бата во Рамстор ги нема, пошто на постоечките 50% ставиле уште минус 20%, така што можам да се простам од нив.

А за партали не ми е зорт, и така ги имам за извоз. Некој спомна попуст во Аксесорајз, па може да поминам чисто да ѕирнам што чанти имаат, тоа ми треба сега за есенва. А да купувам шорцеви од 5.000 денари немам намера воопшто |(

16. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Па добро во Рамстор освен во Фиори и на попусти во Мотиви, Котон и Спрингфилд обичен човек неможе да си дозволи да купи нешто друго. Во Пол енд Шарк или во Луи Џо и на 99% попоуст неможеме да си дозволиме да купиме нешто :^)

На lepadama, b.o.n.i, Sara123 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.940
    Допаѓања:
    3.902
    нешто црни ташни до кај 500 се наоѓаат со ова попустов во рамстое негде или слабо :D да знам да не се мачам за џабе утре до таму :wasntme:

18. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    До кога траат попустиве низ ГТЦ и Сити Мол ?

19. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    52
    Може некој да ми каже дали започнале попустите во Охрид низ чаршија...итно ми треба, ви благодарам однапред :)

20. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Јас кога бев во Охрид а тоа беше почеток на август имаше секаде попусти, и тоа големи, јас се изнакупив работи за ефтини пари :) е сега со бројчиња како се не знам, уште тогаш немаше многу избор на броеви али може ќе си среќлика ко мене па ќе го има твоето бројче :D :wasntme: