Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 25 октомври 2010.

1. Simonche-to

Simonche-to Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    16
    Да :)

2. Simonche-to

Simonche-to Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    16
    А дали ќе има некој попусти низ Сити мол,ГТЦ,Рамстор...од септемви ? :wasntme:

3. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Дојдов, видов, си излегов.
    |(

Попустов у Рамстор требало да го назначат како намаление на рамбовки, јас искрено друго на попуст не видов. Во тие трите што ги наброја Мимс кај што влегов, се што имаше беа рамбовки у боја на попус за 200 денари, некој денар мање више, зависи каде си. Фиори ми е живо разочарување, од таму очекував барем некој подобар избор, а не циркон блуза, асиметрична дреч сукња и одвратна жолта боја панталона. Претежно секаде се донесени есенските/зимски колекции и го засенуваат нормално она летното малце останато, што значи џабе чепатење, 80 посто попуст...

Немаме култура за попусти, тоа е факт!

На Agrona, pidzi, eli25 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. AmericanGirl

AmericanGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    8
    во рамстор во аксесорис има попуст така?некој бил,има интересни работи? :)

5. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Пошто срце јуначко не издржа и морав, ама морав да отидам да си видам на лице место се со свои очи, информацијава ти е од прва рака.
    Нема интересни работи, барем не на штандот што го имаа поставено надвор, уствари имаше како два дела, еден од едната страна за ташни (кои според мене не беа ништо посебно), а другиот дел за новчаници, плик ташничиња и не видов друго што, зошто имаше луѓе како беспари да даваат.
    Од понуденото таму, ништо не ми фати око, саде глупости, ташни со циркони тие само на фустаните на Есма мислам дека ќе одговараат, премногу накитени, пресвечени и така..
    Ама се е ствар укуса, нели..

Иначе пукнав од смеење кога пред Geox се закараа две жени за еден пар сандалки, едната и се врти на другава и онака намрштено и вика: Еј, не ги глеј два саати, ако не ги зимаш ти, јас да си ги земам! :rofl:
    Може ќе ја затепаше, ионака раката цело време накај коса и идеше, а као демек разгледува други модели :D

Немаме ние култура за вакви работи, убаво си кажа некој погоре. И попустов 85%, my ass.

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  6. AmericanGirl

AmericanGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    8
    И јас отидов во рамстор да видам што има.Гужва невидена.
    Интересни работи имаше само во Котон,и тоа блузи од 1000 ден.И во мотиви влегов на крај набрзинка,ама многу беше скапо,божем на попуст,шорцеви најобични 2000 ден.
    Во лакоста,само 2 рафтови имаше и тоа полупразни!се се испразнило.
    Во најк имаше најголема гужва кога бев јас,а немаше ништо онака интересно.

7. Sweety55

Sweety55 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    414
    Бев вчера на Гараж Сејлот во Рамстор сабајлето кога само што ги отвараа продавниците. Бев во Фиори ама само некои партали имаше, за никаде работи и стварно непријатно бев изненадена пошто од таму си купував доста убави работи на распродажба а овојпат само партали имаше. Немав многу време и не влегов во сите продавници да разгледам ама како што видов имаше доста убави работи, но секој со својот буџет, а еден човек од пониската класа и на тие попусти што беа тешко дека ќе може да си купи нешто. Во Мотиви имаше доста попуст и си беднисав едно кожно палтенце и една ташничка и се свртев да доразгледам уште нешто и кога погледнав една жена ги зела палтенцето и ташничката и трга на каса... леле колку само ми е мака што не ги грабнав одма ама јас мразам да шетам со ствари по продавница и сакав да видам уште нешто да земам ама ете ти, не биле пишани за мене. И на крај си зедов друг модел кожно палтенце го платив и излегов. И си купив и едни чизми од Графити намалени од 5.300 на 3000 денари кожни црни многу убави, мх мх ќе си ги изнаносам, вредат за секој денар верувајте, мајка ми има земено исто од таму пред 3 години и уште се ко нови. Имаше стварно негде попуст и 70 % колку што јас видов бидејќи немав многу време, ама имаше и блузи од 15.000 намалени на 8.500 што мислам дека многу малку од нашиот народ може да си дозволи да си купи :)
    Ако одите, влезете обавезно во Мотиви, Котон и Спрингфилд, многу убави работи имаше и стварно на попуст, барем јас можев да си дозволам да купам од таму :D Штета што сум презафатена деновиве и едвај одвоив време вчера, инаку уште работи ќе си купев.

8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Ако бил некој, ме интересира дали има само летна гардероба или може да се најде и по некое потопло парче како маичка по долги, панталони, фармерки, џемперчиња ?
    Одамна не сум била.

10. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Во Converse All Star има попуст.
    Ниски старки по 1500 денари, високи 1700-2000 денари.

Во Тера Нова исто, не само на летна гардероба, туку и некои џемперчиња, елечиња, капчиња, чевли, накит.

На tigerlady и Sara123 им се допаѓа ова.
  11. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    561
    ФАЛА за инфото за старките, утре ќе одам да си се почастам едни! ;)

12. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Ме интересира Теранова - Битола дали има попуст и дали утре ќе работат?

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Sara123 јас бев...и е само летна, си купив 2 блузички со кратки ракавчиња барем есента да ја истерам со нив.

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    24.008

Во "Converse" ("Arthur's") ме интересира... Класичните старки се намалени?
    Ве молам, некој ако бил нека каже...

15. Mequeen

Mequeen Активен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Девојки кај има нови колекции на кондурчиња ниски или на некоја плута, за да можам на факс да си ги носам. Да не идам само по патики, од друг град сум па да знам кај да барам .. :)

И нешто слично на ова [​IMG] да не се мн скапи?

16. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.803
    Допаѓања:
    325.324
    jas sosema istite gi kupiv od stip 1600 den bea ama uste pred 3 meseci gi zedov

17. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    561
    Јас бев вчера во Converse во ГТЦ, класичните All Star не се намалени, намалени се некои без везе модели. Не им ја сфаќам логиката - сезоната на летни (платнени) патики завршува за 1-2 месеци, после никој не носи платнени патики. ЗОШТО никогаш нема попуст на класичните All Star како секаде во светот?!?!?!

Вчера бев и во аутлетот во Мавровка, таму ептен, ептен ништо нема!!!

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Сакам капут и чизми..рано е, ама негде да не сте виделе убави :)

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.940
    Допаѓања:
    3.902
    Мене ме интересира која цена се очилата за сонце во Дуки и Дасо? Гледам има попусти па викам да си земам едни :wasntme:

20. Mashnichka

Mashnichka Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    26
    Каде можам да најдам вакво ланче? Одамна барам, но безуспешно....

Прикачени фајлови: