Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 25 октомври 2010.

1. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    ^ Па цените колку што видов како во Калиопе, имаш некои партали за по 500-800 денари, имаш и поубави работи за до кај 1500, а има и некои до 2000.....така некако :)

Инаку на плоштад е отворен OVS, вчера рагледав, некако ми е теранова/бершка/пуленбеар стил....повеќето знаете за кој бренд се работи. Има многу избор и интересни работи, вреди да се ѕирне. Мене ми влегоа во очи маички со натписи и цветни сукни. Големо е, на два спрата и онака на минување разгледував само. Али на каса имаше ред ко во Солун на попусти :D

2. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    и како се движеа цените на оваа фирма ги гледав на интернет некако ништо посебно не им беа работите

3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Зависи фустани 2000, алки мали 300, големи 600, блузи 700/1000, фармерки 1500. Сега онака кажувам во глобала цени.
    А најинтересно има на белешките на врвот она што ти паѓа во очи е земја на производство и им пишува Бангладеш, Пакистан ... и такви земји :D
    Интересни се работите, ама ништо посебно, искрено ми личи како работи во Еко шопинг/Eлит што има само многу поскапо. Али на изглед фина е продавницата ;)

4. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    ^ Ах скапо. Не вреди толку пари тоа што го видов. Јас само на една маичка што ја бендисав видов цена, обична на кратки ракави со натпис, 500денари беше, па имав претстава дека не е скапо. Али тие летните фустанчиња ако се 2000, алки 600....не не

5. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    да да според оваа што го кажувате скапо е за обични блузички иначе росонерка сега им ја разгледував страната на фејсбук и сите слики што ги имат поставено моделите беа од тие земји што ги наведе ти а на официјалната страна стои дека е дел од италијанска фирма еве го линкот од страната
    http://www.oviesse.com/it/#/home/ а на фејсбук се под името ovs industry .

6. Macufkata

Macufkata Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    83
    дечки а да не знае некој дали уште во трафик има балетанки за 300 денари цветни имало некои ?

7. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Купи евтино ќе се отвара во Бисер, на први спрат, каде што претходно имаше една продавница за чевли :)

8. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Незнам девојки колку од вас сте слушнале или биле во Козле има една продавничка се вика Ефтинија и баш е ефтинија :D :D :rofl:
    Е сега не е се преубаво ниту па има некаков избор како на пример во Еуроазија ама се налетува на некое добро парче а ефтино..си имам јас купено од таму наметка тегет за 300 денари, преубава сива долга кошула за 600денари и едно фустанче зимоска од подебел материјал на краевите со плетка за 800. Вреди да се провери!

9. LadyLidija

LadyLidija Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    ima ima, denes proveriv ama ne se 300, tuku 390 den :)

10. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.049
    Допаѓања:
    5.060
    Дали има некои попусти низ Скопје во ГТЦ или Рамстор?
    Утре идам накај Скопје па сакам да видам ова она :)

11. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Колку што забележав последниов пат кога бев ни таму ни таму.Има само гардероба од минатата колекција есен-зима останато поевтино отколку што беше тогаш кога излезе, нормално и тоа е се :?:

12. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57
    Сега со матуриве попуст НИКАКО

13. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.026
    Еве да кажам и тука, во sewa има попуст сите производи со 40% попуст, тоа во продавницата во К.Вода поради затварање, за другите не знам. Па ако на некој нешто НЕ му треба нека оди да си купи. :D

14. Night.Wish

Night.Wish Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    33
    Да не знаете кога има попусти во Солун? Сакам да одам мајов да си изнакупам работи, ама незнам дали има попуст, да не идам џабе.. :) :D

15. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Попуст во Солун онака како генерален попуст нема.. тој како што кажаа сите почнува на 15 јули..ама па за мене Солун не е само Космос.

Фала богу ова зависи и од личен стил, што носите, дали ви е битно да е тоа што ќе го купите некоја марка и колку се снаоѓате низ Солун. Од пред одреден период го бојкотирам Космос од икс причини што може ќе ги пишам во соодветната тема. Ако тргнете по Игнатија попусти има. И убави ствари не кинески. Си купив палтенце за 10 евра, 3 маички по 5-6 евра, преубави чизми (зимски!!) за 10 евра и ташна за 7.

16. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    27.827
    Има суќни за 250 денари во МАТЕКС. Такви елегантни, струкирани, убави, ко за на работа =))

17. seagirl

seagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    27
    Прекрасни парченца има во "Прчла"на ул.Македонија одма карши Барселона,башка тоа се фирми од типот на "TOP SHOP' "ZARA" "Bershka" "Stradivarius" H&M" "Pimke" "Amisu" "Fish bone"...и др.не ми текнува на сите али во секој случај мн.висок квалитет а цените сосема ок и нормални...Салонки,папучи,сандалки дефинитивно Shevignon...поззз :)

На Elen.b му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Дечки да знаете сите дека истиот газда на Прчла има и тезга во Елит и таму се за 50-100 денари поефтини работите.Ако од нешто немаат бројче/боја во Прчла се јавуваат во Елит они да им донесат. Така да ако си видите нешто во дуќанот отидете и во Елит прво може ќе си го најдете истото парче малку поефтино ама. Нивна тезга е онаа скрос на ќош карши каишите и ташните што се.

19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.076
    Да ви кажам, има акција во аптеката на рекорд, ама таа од страната на плоштад што е, акција за два купени производи Tesori D`Oriente добивате гратис гел за туширање :)

20. AlicaInWonderland

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Кемо фарм се вика, ако има некој друг заинтересиран :)
    фала за информацијава, ептенски :D

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.