Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 25 октомври 2010.

1. Tinna.xD

Tinna.xD Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2013
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    225
    Каде има моментално попусти низ Скопје ако знае некој??

2. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Во Nike во Сити има голем попуст, на веќе изложените цени со попуст има дополнителен 20% на каса за цел текстил, значи се фаќа 70-80% :)

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Во Рамстор до 85% од 20.08 до 27.08.2014. :)

4. bridetobebt

bridetobebt Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2014
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    146
    а има ли нешто убо пошто лани буквално се глупости беше изложено на она гараж сејл |( :envy:

5. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    леле лани која превара беше тоа garage sale тоа невидено.
    Јас очекував лани да видам попуст на актуелната колекција, мислам на пролет-лето, кога идам, гледам зимски кондури извадени во GEOX, и тоа све по 40ка број, никакви стоени од магацин, после тоа одам у TIMBERLAND и таму доживувам шок, зимските кондури и чизми од ланската колекција со цени како да се се NEW ARRIVAL.
    Па за она што се случуваше во GANT и LACOSTE , воопшто немам коментар! Беа извадени некои панталони и блузи кои до сега ниту еднаш ги немам видено во таа продавница да се продаваат и кој знае кој ујрдурма беше тоа.
    Во Max&Co имаше попуст на некои парчиња, и тоа никакви, а во Marrella извадени некои фустанчиња со фелер и плус дел од гардеробата од Penny Black, пошто тогаш таа продавница ја имаше во Сити.
    Се на се, лани не ми се допадна ако оваа година има нешто актуелно и ок , добро, ама ако мислат дека сме глупи и не им ги следиме цените на производите цело време, и дека сме неинформирани дека ни увалуваат ептен стара гардероба с сезонски цени, е тогаш се зезнале.

На jb82 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. decko46

decko46 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    30
    Во Ползела ќе има голем број на артикли на попуст (од 25% до 75%) за време на овогодинешниот Garage Sale. Меѓу нив и добар дел летни артикли, а не само зимски како што гледам дека се жалат дека имало лани во некои продавници. :) На пример, интересни дезенирани доколенки можат да се најдат. :) Ланските модели купачи се доста ефтини, од тоа што има останато. А и од оваа година купачите се намалени од пред некое време (од 1150 на 850), само нема да бидат во рамките на Garage Sale, проверете внатре во продавницата. :)

На devojka54 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    2.324
    Има во miss spice (ако така се викаше точно, во веро доле за накит тоа продавничето) 30% попуст на два или повеќе купени производи :)

8. budalceee

budalceee Нов член

Се зачлени на:
    20 август 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Бев малку скептична кога нарачав постелнина од gardemoda.mk, но сепак ми стигна што баш таа што ја нарачав и ми се допаѓа квалитетот. Колку што можев да видам, робата е од Турција. Пред да ја достават истата, една девојка ме контактирасе 2 пати за да ме извести до каде е испораката. Коректни беа и сум задоволна. Барем од овој производ.

9. Pinafan

Pinafan Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2013
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    36
    Врска си нема ова Garage sale!Tипична македонска реклама.Бев вчера.Извадиле по некое пар ѓубре чевли и некоја маица на која веќе и паднала и бојата,надвор пред дуќан и демек попусти.

Единствено видов евтини работи во она групофиори.Италија :/ Се другото е скапо до плафон

На jb82 и fighter им се допаѓа ова.
  10. Domakica

Domakica Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    406
    Ај ваше искуство кој купил патики во Nike на Garage sale...
    Тие што ги купив има цена 3900 со налепница 30%, ми кажаа дека на 3900 ден - 30%, ќе дојде плус дополнителен 30% попуст од Garage sale...значи на 2700-30% = 1900. На каса ми пресметаа 2700 велејќи дека првиот попуст од 30% веќе бил пресметан ?!?!? :devil: :devil: :devil: и накрај ми наплатија по 2700 за мојот пар и на мм уште еден пар патики исто така со ујдурма. Патиките не беа од старите туку од новите модели.

Дали некој имаше искуство и чувстсво дека некој нешто лаже на Garage sale????? :@

11. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Ха Ха Ха ова со 50% e најголема глупост шо ја имам видени кај мене конкретно имаше ваков ‘‘попуст‘‘ ама само на врата закачен ниту едни обетки не беа намалени а камо ли пак ташна да беше!

12. frida.kahlo

frida.kahlo Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    3
    Колку се старките со попуст во Рамстор?

На anggell му/ѝ се допаѓа ова.
  13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Во ГТЦ во Теранова и другиот бутик карши ( заборавив како се викаше) има попусти многу. Летна распродажба и општ хаос. Имате кратки кошули по 149 денари. И долги по 199 денари.
    А во ЕуроАзија имате кратки тексас панталончиња ( мали броеви) по 100 денари. Убави се. Само да си најдеш бројче. И по нешто останато од Тејли Вејл.

14. leona83

leona83 Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2014
    Пораки:
    2.548
    Допаѓања:
    1.980
    Костимите за капење во сара фешн се намалени за 30%.

15. Nezamenliva

Nezamenliva Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2014
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    110
    Ако види некој во било која продавница на сара фешн бели купаќи, нека пише.
    Јас пред една недела си купив два пара од кај нив, ни 1000ка не ме фати.
    Навистина имаат огромна разлика во цените, во споредба со почетокот на сезоната.

16. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.009
    Допаѓања:
    81.346
    А како стојат со бројчињата? Јас сакав да си купам нови за следното лето здравје, ама тука кај нас останати им се само поголемите броеви, никаде не најдов XS или барем S. :$
    Aко има избор низ Скопје, од таму да земам, секако ќе ми се најдат. :lol:

17. Nezamenliva

Nezamenliva Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2014
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    110
    За помали бројчиња има, поголемите се проблем. :)

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  18. oraiaeleni

oraiaeleni Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2014
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    107
    Беше ли некоја од вас до Рамстор, дали најавените попусти и до 80 посто имаат благ врска со реалноста како во други држави на пример (или претходно ги надувале цените како што е редот кај нас)? Има ли нешто вредно? (Додека се распрашувам, попустот ќе заврши)

19. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Во Фиори во Рамстор дали има попуст ?

20. Nina23a

Nina23a Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2014
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    19
    Има големи попусти во Ситимол во сите продавници мислам дека имало дури до 80% попуст ама не сум сигурна ке треба да одам неделава :D . Исто има и големи попусти во ГТЦ, имаше балетанки и салонки од 750ден. на попуст беа 400ден. многу убави. Има и во Еуроазија,Теранова,Калиопе мислам и др. :)