Ништо еве прашав погоре не добив одговор Мони Макс кога тогаш ке покријам мала сума е 10 земено за 13 Али овие кредисимо ко будали вртат ке иделе дома и на работа реков ке ве пријавам во полиција и тужба повелете на нешто полабави се ама заплашат имам меница како извршна исправа оишѕжува гарантира со сиот свој имот и банкарски сметки по закон како по оди имот немам така да јбг зафркнато 570 БС кредисимо 150 000 и тоа е. Колку ке дојде незз. Со камати на би може дале брзо сиг по ми одговара да не пумпаат камати. А овие кредисимо ке видам незз .
Jas plakjam Eden izvrsitel se dogivoriv da mi sopira od Platata del kolku shto e procentot spored mojata Plata l,denes idam vo banka da vadam pari I od banka mi velat nemam pari na smetkata I mi vadat izveztaj,drug izvrsitel mi gi zel site pari shto mi bea ostanati.E Sega kako toa site moze da mi gi zeme I toa bez prethodno izvestuvanje I kaj treba da se zalam
Здраво можеби имало и претходно но да прашам за мене имам брзи кредити од типот земи врати од 4 места најголемио е околу 600 000 со менична изјава меница. другиве околу 200 000 сум во работен однос имот немам живеам со родители причината е што сум презадолжен звонат нон стоп писма се им реков да ме дадат на извршител поради презадолженост и некој пров прич нем да плаќам повејче. Дали сем 1/5 на плата да пуштат извршно решение на работа можат друго ? Или тоа ке биде па ке чекаат ред пошто немам искуство со извршители . Секое искуство е добредојдено ке ве молам без глупи коментари . Ке ве молам без глупи коментари благодарам ..