Изгледот за време на секс

Дискусија во 'Канта' започната од Justinna, 2 ноември 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Justinna

Justinna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    29
  2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    повеќе сјај на муцките :D
    па со сјај како се бакнувате, како ораен секс имате :D
    не ти лепи??
    инаку не се замарам како изгледам сестро, јас се замарам како да свршам 2-3 пути, и си се концентрирам на сексот :lol: :lol:
    Tоа мене ми е најбитно а не дали имам римел, сјај, или сум без шминка :)
    Tака да, не се замарај толку со овие работи, најбитно е да уживате, а верувај ми дечко ти нема да се замара ти дали си со шминка или без :)

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.661
    Допаѓања:
    161.775
    Сочувствувам со дечкото.

4. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.120
    Допаѓања:
    124.393
    Е шо е со темава :^)

5. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    И кој коментар да го оставам сега?? да објаснуваме како изгледаме? не разбирам

6. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Лудо ма, тоа вишокот сјај му доаѓа како додатен лубрикант, важно да лизга :D .

Па, искрено пред секс зависи од тоа во какво расположение обично сум дали добра :angel: или екстремно лоша ]:) девојка, па стајлингот и шминката е соодветно прилагоден на тоа, инаку потоа често сум изгледала како поплава да ме исфрлила на некој брег, косата во недефинирани правци, некогаш препотена како излезена од сауна и со невоедначен тен, шминката во ужасна состојба, и гледаш пак среќни обајцата :geek: . Ам, сега со описов ако ми падне рејтингов на форумов што ќе правам што ќе чинам смајли што грицка нокти :D ...

Инаку ако на двајцата перформансот и задоволството ви биле на нивоУ што обично се гледа кога на првиот отпосле (после сите оргазми де :P ) контакт со очи изгледате како да ако не ви биле ушите ќе ви била цела глава џоа едно огромно смајли, тоа е она најважното е тој изглед е најсекси изглед кој постои. И ова не може да го наруши трага од размачкано римелче или избришано сјајче во никој случај. Така да задржи се на овој хепили after ефект без кој инаку сиот труд и блескавост на before ефектот се тотално бескорисни :) .

Па, сега ако некоја пак сака да замислува дека е џоа ѕвезда во муви за возрасни треп треп :wasntme: и притоа и е поважно да ја одржи шминката и фризурата во топ форма и усничињата во мња стајл, која сум јас да се мешам?! Макар што и од тие вистинските ѕвезди и комети има што лошо глумат, богами и такви кои и не мора да глумат им лизга изгледа од изобилството на сјајчето на муцките глумата :D ...

На Justinna и eli25 им се допаѓа ова.
  7. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Па вака: Облакам мрежасти хулахопки, најсекси хаљината што ја имам, одам на фризер и шминкер да ме средат тип топ. Задолжително во изгледот за време на секс е маникир и педикир. Вадам нова постелнина, пошо на предходната веќе сме имале секс не иде сеа се едно исто.
    Не! Која глупост. Замислете во кола, нормално кај што е темно нели зошто ќе се криеш, тој нема да му е битно како изгледате, тој сака СЕКС. Или незнам по дома, сигурно нема да каже иди пицнни се секс за да имаме. Тој ако ве израл вас, ваљда сте му убава?? И не? А? :lol: Куп глупости ќе се изначиташ.
    Да, сакам и јас а и дечко ми...и еднаш ми има кажано облечи фустанче. Сирот тој за полесно да ме соблече. Но, сексот е еднакво убав и како коа не сум дотерана.
    Добив идеа за бизнис- Дотеруваме девојки за секс- бидете им најубави на вашите партнери!!!!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.