1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Изгледот за време на секс

Дискусија во 'Канта' започната од Justinna, 2 ноември 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Justinna

Justinna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    29
  2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.222
    Допаѓања:
    41.450
    повеќе сјај на муцките :D
    па со сјај како се бакнувате, како ораен секс имате :D
    не ти лепи??
    инаку не се замарам како изгледам сестро, јас се замарам како да свршам 2-3 пути, и си се концентрирам на сексот :lol: :lol:
    Tоа мене ми е најбитно а не дали имам римел, сјај, или сум без шминка :)
    Tака да, не се замарај толку со овие работи, најбитно е да уживате, а верувај ми дечко ти нема да се замара ти дали си со шминка или без :)

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    10.995
    Допаѓања:
    142.321
    Сочувствувам со дечкото.

4. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.240
    Допаѓања:
    118.742
    Е шо е со темава :^)

5. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    И кој коментар да го оставам сега?? да објаснуваме како изгледаме? не разбирам

6. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.505
    Допаѓања:
    5.574
    Лудо ма, тоа вишокот сјај му доаѓа како додатен лубрикант, важно да лизга :D .

Па, искрено пред секс зависи од тоа во какво расположение обично сум дали добра :angel: или екстремно лоша ]:) девојка, па стајлингот и шминката е соодветно прилагоден на тоа, инаку потоа често сум изгледала како поплава да ме исфрлила на некој брег, косата во недефинирани правци, некогаш препотена како излезена од сауна и со невоедначен тен, шминката во ужасна состојба, и гледаш пак среќни обајцата :geek: . Ам, сега со описов ако ми падне рејтингов на форумов што ќе правам што ќе чинам смајли што грицка нокти :D ...

Инаку ако на двајцата перформансот и задоволството ви биле на нивоУ што обично се гледа кога на првиот отпосле (после сите оргазми де :P ) контакт со очи изгледате како да ако не ви биле ушите ќе ви била цела глава џоа едно огромно смајли, тоа е она најважното е тој изглед е најсекси изглед кој постои. И ова не може да го наруши трага од размачкано римелче или избришано сјајче во никој случај. Така да задржи се на овој хепили after ефект без кој инаку сиот труд и блескавост на before ефектот се тотално бескорисни :) .

Па, сега ако некоја пак сака да замислува дека е џоа ѕвезда во муви за возрасни треп треп :wasntme: и притоа и е поважно да ја одржи шминката и фризурата во топ форма и усничињата во мња стајл, која сум јас да се мешам?! Макар што и од тие вистинските ѕвезди и комети има што лошо глумат, богами и такви кои и не мора да глумат им лизга изгледа од изобилството на сјајчето на муцките глумата :D ...

На Justinna и eli25 им се допаѓа ова.
  7. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    578
    Па вака: Облакам мрежасти хулахопки, најсекси хаљината што ја имам, одам на фризер и шминкер да ме средат тип топ. Задолжително во изгледот за време на секс е маникир и педикир. Вадам нова постелнина, пошо на предходната веќе сме имале секс не иде сеа се едно исто.
    Не! Која глупост. Замислете во кола, нормално кај што е темно нели зошто ќе се криеш, тој нема да му е битно како изгледате, тој сака СЕКС. Или незнам по дома, сигурно нема да каже иди пицнни се секс за да имаме. Тој ако ве израл вас, ваљда сте му убава?? И не? А? :lol: Куп глупости ќе се изначиташ.
    Да, сакам и јас а и дечко ми...и еднаш ми има кажано облечи фустанче. Сирот тој за полесно да ме соблече. Но, сексот е еднакво убав и како коа не сум дотерана.
    Добив идеа за бизнис- Дотеруваме девојки за секс- бидете им најубави на вашите партнери!!!!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.