повеќе сјај на муцките па со сјај како се бакнувате, како ораен секс имате не ти лепи?? инаку не се замарам како изгледам сестро, јас се замарам како да свршам 2-3 пути, и си се концентрирам на сексот Tоа мене ми е најбитно а не дали имам римел, сјај, или сум без шминка Tака да, не се замарај толку со овие работи, најбитно е да уживате, а верувај ми дечко ти нема да се замара ти дали си со шминка или без
Лудо ма, тоа вишокот сјај му доаѓа како додатен лубрикант, важно да лизга . Па, искрено пред секс зависи од тоа во какво расположение обично сум дали добра или екстремно лоша девојка, па стајлингот и шминката е соодветно прилагоден на тоа, инаку потоа често сум изгледала како поплава да ме исфрлила на некој брег, косата во недефинирани правци, некогаш препотена како излезена од сауна и со невоедначен тен, шминката во ужасна состојба, и гледаш пак среќни обајцата :geek: . Ам, сега со описов ако ми падне рејтингов на форумов што ќе правам што ќе чинам смајли што грицка нокти ... Инаку ако на двајцата перформансот и задоволството ви биле на нивоУ што обично се гледа кога на првиот отпосле (после сите оргазми де ) контакт со очи изгледате како да ако не ви биле ушите ќе ви била цела глава џоа едно огромно смајли, тоа е она најважното е тој изглед е најсекси изглед кој постои. И ова не може да го наруши трага од размачкано римелче или избришано сјајче во никој случај. Така да задржи се на овој хепили after ефект без кој инаку сиот труд и блескавост на before ефектот се тотално бескорисни . Па, сега ако некоја пак сака да замислува дека е џоа ѕвезда во муви за возрасни треп треп и притоа и е поважно да ја одржи шминката и фризурата во топ форма и усничињата во мња стајл, која сум јас да се мешам?! Макар што и од тие вистинските ѕвезди и комети има што лошо глумат, богами и такви кои и не мора да глумат им лизга изгледа од изобилството на сјајчето на муцките глумата ...
Па вака: Облакам мрежасти хулахопки, најсекси хаљината што ја имам, одам на фризер и шминкер да ме средат тип топ. Задолжително во изгледот за време на секс е маникир и педикир. Вадам нова постелнина, пошо на предходната веќе сме имале секс не иде сеа се едно исто. Не! Која глупост. Замислете во кола, нормално кај што е темно нели зошто ќе се криеш, тој нема да му е битно како изгледате, тој сака СЕКС. Или незнам по дома, сигурно нема да каже иди пицнни се секс за да имаме. Тој ако ве израл вас, ваљда сте му убава?? И не? А? Куп глупости ќе се изначиташ. Да, сакам и јас а и дечко ми...и еднаш ми има кажано облечи фустанче. Сирот тој за полесно да ме соблече. Но, сексот е еднакво убав и како коа не сум дотерана. Добив идеа за бизнис- Дотеруваме девојки за секс- бидете им најубави на вашите партнери!!!!