Понекогаш да, понекогаш не, сепак зависи од ситуација. Постојат многу луге кои добро се маскирани, но секогаш испага се на виделина. Ми се има случено здогледувам симпатичен дечко, дотеран ова она, и почнувам да правам муабет со него, и ете го моето разочарување од него. Дечкото беше толку Спојлер прост што незнаеше 2 реда муабет да направи. И затоа девојки не секогаш да биде пресуден изгледот
Лаже и тоа како! Не знам зашто, на убава и дотерана девојка женскиов род прво што помислува е арогантна, размазена, дигната кучка и те гледа како смртен непријател бр. 1, а машкиот род си мисли аа оваа даваљка некоја, спонзоруша. Ама на жалост повекето оформуваат мислење според надворешниот изглед, и веке нема 2ра шанса за понатаму. Примери имам безброј, ама ова прво ми текна зашто тазе ситуација сите сретнуваме по улица, кафич или било каде убава женска и одма паѓаат муабети, оговарања
Od moj aspekt ako vidam ubava zgodna i vo posledna moda doterana devojka,prvo sto pomisluvam deka ovaa ide samo so bogati decki,a deka polesno se davaat,toa ne mi se veruva bas mnogu.
Кога-како... Не секогаш така но кај поголем дел од луѓето може да се каже дека лицето и однесувањето се огледало на душата и карактерот.
Епа еве пример: Ќе видиш некој не толку добро ситуирана, со некој богат дечко. Секако прво на памет ти доаѓа дека е спонзоруша, дроља, ваква, таква. Океј, не викам дека обично не е така, но има случаеви кога има љубов, а никој не верува.
Надворешниот изглед, и те како лаже. Еве на пример не можеш да дознаеш што се крие пред милиони кориснички имиња и мислења на форумов, ниту пак да го процениш човекот според изгледот, се додека не направиш муабет со него и не го запознаеш.
ooo и тоа колки многу може да излаже изгледот... Може некој да изгледа нај нај...но кога ќе видиш каков карактер има ти иди да избегаш на месечина или што подалеку А може некој да не изгледа нешто најубаво но да има супер карактер
Во изгледот можеш да се заљубиш за секунда,мегутоа размисли затоашто со карактерот ке треба да живееш цел живот
ехее и тоа како лаже. . Суровата вистина е дека сега мислењата се базираат на тоа како изгледаш .. потребни се барем неколку години за всушност да го познаеш човекот и да оформиш мислење за него .. книгата не се гледа според кориците
Може да излаже. Баш вчера гледав Крвта не е вода и момчето се заљуби во таа девојката Дора која беше премногу убава, блескаше од убавина, и таа нејзина убавина го заслепи момчето, тој не ни гледаше дека таа го искористува, дури беше и украл марама од продавници за неа, за таа да го засака, а таа само како го врте на малиот прст. Ретко кога изгледот не лаже ама премногу ретко е тоа, можам да кажам некаде околу 7%.А и љубов на прв поглед не секогаш успева.
Лаже. Имаше еден дечко кој мислев, спрема неговата појава, дека е нешто хардкор, јак, брутален, но јас излегов бетер од него во однос на тоа. Мислејќи дека е таков така и се поставив кон него, но тој да ти бил нежна душичка...
Apsolutno se soglasuvam deka izgledot laze..i samata mnogu pati sum se nasla vo situacija da vidam nekoe preubavo masko a muabet koga kje pocne da ti prai iskaca bezveze haha a nasproti niv,tie ne tolku ubavite mozat da bidat mnogu pofini,popametni na nekoj nacin taka da ne e se do izgledot,karakterot i odnesuvanjeto ne pravat tie sto sme
Секако дека лаже изгледот,нема никаква врска физичкиот изглед со она што ти е внатре во душата,во главата и интелигенцијата,постојат и лоши и добри личности,и нема правило дека грдиот мора да биде добар или лош,и обратно Има такви луѓе кои те привлекуваат со само еден кажан збор(а физички се непривлечни) а има и такви кои надворешно се вистинско совршенство,ама штом отворат уста не можеш да им ја доизмериш глупавоста,така да...