Купачи на прво место потоа некое лесно фустанче или марама Апостолки, очила за сонце, чанта некоја поголема и шешир или капа со стреа Се разбира без шминка за да не изгледам како плашило кога ќе ми се расшлачка римелот
Купачи, бело летно фустанче, наочари, косата собрана во пунџичка и некоја интересна трака клавам за да не ми се растурит а и да изгледат средена и секако без шминка, на нозете носам апостолки! толку
Купачи, некое фустанче за на плажа, наочари за сонце, добра книга, крема за сончање, крпа и секако чанта за сите работи што ги носам со мене...
купачи,лесни кратки пантолончиња,мајчка,капа,наочари,косата пуштена или во пунџа,и апостолки,и чанта за на плажа
Купачи, летно фустанче, сандали, наочари за сонце, голема чанта за на плажа, косата пунџа и на страна може да ставам некоја шнола како цвет...се надевам дека не испуштив нешто
Најнова мода, гумена сандала на полна пета од 25 сантима у дреч боја. Како ќе ја познаеш дека е македонка иначе. Вештачки трепки со 356 слоја ВОДООТПОРНА маскара ииии купаќот со реси. Евентуално со метални полу рѓосани делчиња на костумот за капење. Вештачки нокти у дреч боја и кармин.
фустанче или оние кошулите за на плажа, ташната,купачи, наочарите за сонце и апостолки. Спојлер мислам дека ништо не заборавив
Ја носам торбата,костимот за капење,одозгора фустанче или пак шорц и маичка,апостолки,очила за сонце и шешир понекогаш носам.Што поедноставно,тоа поубаво.
Јас кога одев на плажа носев интересни купаќи, лесно фустанче, торба (крпа, заштитна крема, овошје, вода) и наочари а понекогаш може и шеширче
торба за на плажа , со крема за сончање,крема за лице,лабело обавезно книга или списание,марама голема + купаќи. А на мене купаќи, некое лесно фустанче,или шорцеви, шешир и наочари и секако крпа
ЈАс сум тип што дреме на сонце од јутро до мрака што значи наочари носам само да ја држат косата, инаку ќе имам линии, шминка и накити не долази во обзир, само ташна и некој фустан или шорц и маичка за до плажа и назад и толку, ама искрено пазам на боите да се вклопуваат колку-толку и да се повесели бои за да се истакне тенот