Вистината е испишана по нашите лица Многу јак филм,зараза, ги изгледав сите три сезони и сега немам шо да праам Гледајте обавезно!! Главен лик: Тим Рут
Мене првата сезона ми беше воодушевувачка, после ми опадна возбудата да серијава. Последнава ја гледав онака, за занимација, ама мислам дека многу и е опаднат квалитетот. Или може мене веќе не ми е интересно Инаку ме нервира што главниот лик го прават апла манга. Веќе претераа со тоа низ сите серии. Нешто во House wanna be. Демек сарказам, иронија и пак сите неможат без него
На почеток се мислев дали да почнувам со гледање, али малку епизоди има и се решив. Немам некое нај нај мислење, добра е..од психолошка страна. Ама ме нервира шо нема ништо во позадина, од ден на ден само случај..барем да се дешаваше нешто во животот на овие главните ликови па да заврши интересно и да неможеш да дочекаш следната да ја гледаш. Но, 40-тина епизоди се, па ке ги изгледам. А и да, баш ми е и мене некако House wanna be.
Инаку серијава заврши. Нема повеќе да ја снимаат. Незнам дали толку било планирано или ради гледаност....не сум се заинтересирала да се информирам
Ваљда ради гледаност, баш вчера од прва сезона гледав една серија во кога ФБИ му објаснуваа на Лајтмен дека Ал Каеда пери пари преку Македонија и Албанија..
Добра серија и баш ми жал што е откажана, но за јубителите на овој тип серии можат да си го гледаат Менталист (тhe mentalist)
Gledam deka nema nekoja golema publika kaj nas serijava makar sto neznam zosto, jas sum impresionirana. Site tri sezoni gi izgledav i eve sega od vas doznavam deka namalo poveka da ima zalno. A mn e originalna i seto ona sto se zboruva za izrazite na liceto gore dolu ima smisla. covek moze duri i da nauci kako da prepoznava koga nekoj ne ja zboruva vistinata.
и јас сум импресионирана и морам да кажам дека ми е во кругот на омилени ... ОООО зш секогаш нешто што е навистина добро го прекинувааттт??? Малава беше царица !!!
Lie to me Јас почнав да ја гледам, ама заправ. Оти гледам повеќе серии и така со некои заостанувам иначе серијата е добра. Се работи за разни случки и освен полиција и детективи што го истражуваат случајот има компанија и тие што работат таму, ги гледаат лицата според изразите и знаат дали лажат или ја кажуваат вистината. Интересна серија
Lie to me Серијава јас ја гледав ми беше доста интересна и непревидлива, само што серијава е прекината и тоа пo 3 сезони прикажување, иако доста голема гледаност имаше. Така е и со другиве интересни серии, се случува и тие да бидат прекинати со прикажување...
Жал ми е што нема да се снима серијата повеќе. Колку истражување и колку труд е вметнато да се направи... Инаку, јас бев станала експерт за откривање на лажговци. И така никој не можеше да ме излаже, ама додека ја гледав серијата му идев на нерви на дечко ми. Ни едно обично изненадување не можеше да ми приреди. Се знаев што се случува во секој момент. Славеше кога ја догледав