Никогаш не би излегла без долна облека или градник .. Тоа ми е основната работа,не можам да се замислам без неа
Излагам, како не посебно ако играм вистина или предизвик со дечко. Ја би лисја да си ставам на себе, што се мачел некој да измислува гаќи без раб, танга ово оно.
Без гаќи никако, мора да имам на мене нешто макар и танга како врвка, а инаку скоро цело лето без градник го поминав, не трпам топло Градник новев само на гости кај родителите, и низ град понекогаш ама зависи што носев. Имам навистина многу големи гради, носев фустанчиња, маички само не проѕирни Единствен проблем е што ми се познаваат брадавиците ама гајле ми е, демен некој цицки не видел Еее зар една девојка приметив без градник низ град па си реков и јас моите на слобода да ги растресам малце.
Без градник сум многу почесто одколку со. Но не можам да разберам како може без гаќи да се шета?? Секојдневната на што ја ставате?
Е мора малце де. И ти да беше женско ќе ти дојдеше преку глава од градници па жицата излегла, па ме убива по грбот, па се скинало, па ми испаѓаат, па трошки си наоѓам во нив.....Муке велике...
Јас што непробав веќе, тие ми се најудобни и мене ама сепак избегнувам да носам градник секогаш кога можам, летен период најчесто, зимно време мора, кој ќе ги топли?
За ова време поудобни градници од тие нема. Не ми се потат градите толку многу како во градниците со корпи. Ги перам и на 95 степени. Немаат гајле.
Еднаш само и никад више..Кога ме фана едно кивање, отидоа јок панталоните Од тогаш редовно носам подебели гаки со поголема моќ на впивање
Луѓето измислиле секаков тип на долна облека, која ќе ги задоволи пред сè хигиенските, a и ќе се приспособи без проблем на естетските потреби на телото и материјалите кои ги носиме на себе, така да, апсурдно ми е да не облечам долна облека со изговор дека ми се познаваат рабовите на гаќите од прилепениот фустан.
Гаќи секогаш, а градник кога како - со оглед на тоа што имам мали гради, немам голема потреба од него, а зависи и од облеката ако е многу приметливо дека не носам ништо тогаш облекувам.
Дечки ми треба совет. Купив еден фустан, ама има резови кои почнуваат од грбот позади и продолжуваат од страна преку бутките се до коленото негде така што невозможно е да се носат гаќи имам секако пробано, се гледа и се губи смислата на фустанот. Имате некоја идеја што би можела да напраам, нешто силиконски гаќи, продѕирни, бидејќи не можам без ништо да излезам на ладново а ептен ми е мерак да го носам...
@zhu А проба со неутрална, кожа боја долна облека? Инаку, знам ѕвездите обично носат вакви c-strings, ама тука кај нас дали има, не знам