Јас си ја изнајмувам венчаницата со вел и венче доколку некој е заинтересиран слободно нека ми пише, еве неколку слики, венчаницата е во одлична состојба, и истата е во комплет со корпа, вел и рачно изработено венче за на глава.
Значи потполно се согласувам со тебе, дефинитивно фустанот треба да биде лично за секоја невеста посебно. она да го облече прва. На една свадба зетот даде 20.00 или 30.000 бакшиш на музиката - и да се штеди на фустанот? според мене не треба!
Ја продавам и јас венчаницата, 1100€ е купена, QUEEN Haute couture 2018, сирена стил е, целосно е француска чипка со рачно везени кристали и бисерчиња. Величина 36/38 Да додадам, 100те евра се за наметката која ја носев врз венчаницата и таа оди. Ако некоја сака, пишете ми
Devojki dali znaete nekoj salon sto otkupuva vencanici? Voedno ako nekoja go bendisa fustanov dostapen e za iznajmuvanje/prodavanje
Јас мојот го изнајмив за 18.000 илјади денари ама мнпгу ми е по кејф и ептен сум задововолна . Од никифор прилеп
Види си онлајн, сигурно имаат нешто останато и тоа на попуст. Не ти се исплаќа да изнајмуваш. Разгледај ја темата: Каде да си купам?... Па и на попуст плус, има разни онлајн страни од бутици.
Девојки, изнајмувам/продавам бело кратко фустанче од дизајнерката Ana Radu, купен од Букурешт, Романија. Носен неколку часа во Јули на мала прослава за регистрација, со направено хемиско. За дополнителни информации слободно пишете ми.
Здраво девојки Продавам венчаница бр.38. Шиена, носена еднаш, средена на хемиско чистење. Има опција да се вадат прерамките, и има можност за теснење на корсетот. Со фустанот следува и корпа 3ка големина. Слободно пишете ми во порака доколку сте заинтересирани
Zdravo dali znaete nekoj salon sto otkupuva vencanici? I ako nekoj saka da kupii fustan pisete mi go inbox