Nela87 ne znam vo koj grad vo Makedonija zivees ama ako si vo blizina na Kicevo znam tamu ima edna prodavnica vo koja ima preubavi vencanici (barem koga jas barav za mojata svadba bese taka) i se po navistina niski ceni koga se raboti za vencanica. Vo taa prodavnica site vencanici se od amerikansko proizvodstvo. Gi ima i na net preubavi se. pozz
Драга ке можеш да миго пратиш линкот да ги видам венчаниците. и од прилика да ми кажеш по која цена се венчаниците . ПОзз
Ништо Нела...не би можела да ти помогнам..мојата венчаница е тесна, од колената надолу почнува широко..од чипка е целата, но е за отприлика 172-3 см висина...
ја кога ќе се мажам здравје има уште мноогу време не би изнајмила фустан.сакам ја да бидам прва која ќе го облече фустанот и да биде мој за успомен
Овие слики што ги имаш поставено ги има во Жана..баш ги пробував...незнаеш за која да се одлучиш преубави се...ама и скапи
би сакала да си имам свој фустан па нека ми собира прашина , подобро така него да носам некој кој веке собирал прашина
Ne znam dali ke bidi iznajmen ili kupen,znam deka nema da bidam klasicna nevesta,so ogled na toa deka sakam kratok nevestinski fustan.Dajte mi nekoj predlog kade mozam da najdam da kupam,ili da iznajmam kratko fustance?
Во Кокев можеш да купиш кратко невестинско фустанче. Јас баш се заљубив во едено такво од таму, 300 евра мислам дека беше, но на карјот сепак се одлучив за долг. Инаку во Кекев имаш повеќе модели на кратки фустани, не е само еден
Ми се допадна еден фустан во Бјанка,беше убав, девојцето беше лјубезно,објасни се, без јас да прашам,фустаните им се убаво сошиени,мислам дека најдобро работат од сите во мавровка
Леле девојки извинете јас дури сега се ги прочитав постовите. Таа продавница нема своја веб страна, а кога реков дека ги има на интернет мислев на некои слики од венчаници кои сум ги видела, а биле потполно исти како оние во продавницата. Повторно се извинувам позз
Дефинитивно купен,не би сакала да носам на мојот најсреќен ден фустан,а да не знам која ли го носела пред мене.