Дали знаете некој што издава стан во Скопје по конкретно Автокоманда по околу 50 м2 ајде плс помогнете Тука можете да напишете ако имате за издавање соба во куќа или стан или познавате некој кој издава. ПРАВИЛО: Сите информации поврзани со издавателот пренесете си ги преку ЛП(лични пораки) за да ја задржиме нивната приватност. (Телефонските броеви и др. информации)
Изнајмување на стан види на онлајн огласи на http://www.pazar3.mk/ одбери град и после ќе видиш по категории
Изнајмување на стан Уфф мислам дека скоро сите можни страни ги прегледав мислев ако знаете некој од ваши пријатели да издава, сте виделе оглас,... али сепак фала мн
Изнајмување на стан Итно ми треба соба за изнајмување во Маџари , ако некој знае или изнајмува ке ве молам писете ми лп. Однапред Ви благодарам !
Изнајмување на стан Мислам дека e добро да има ваква тема за сите кои бараат да изнајмат соба/стан/спрат од куќа или пак имаат за издавање. Јас барам стан или соба во Скопје за едно лице, ако знаете- пишете ми.
Итно ми треба стан во центарот на Скопје. За 4 дена мора да се преселам. Ве молам помогнете ми. Поздрав
ова морам да го кажам за становите во Скопје и кириите......ПА ДАЛИ СЕ НОРМАЛНИ!!!! јас до скоро плакав кирии ама тоа е нешто неиздржливо и како што гледам се повеке и повеке растат цените, па до кога , па ова е грабеж а што е најинтересно никој во државава не се замара со тоа да се стави ред, да плакаат газдите нешто на тој приход...данок или како и да е ..ова е најдобриот бизнис ИЗДАВАЊЕ НА СТАН ВО СКОПЈЕ . ни данок ни бутур а парииии колку сакаш до кога до кога ...до кога
Ретко кој се нафаќа да издава стан за Нова Година, посебно не на тинејџери. Не им се исплати пошто може лом да им направаат. Инаку има такви ама ретки се, треба да се намачиш додека да дојдеш до некој што ќе издава стан за Нова Година.
Општи прашања Малку прашањево не е едноставно, но навистина ми треба да најдам двособен стан за изнајмување, на локација Кисела Вода, Аеродром, Карпош 1, Буњаковец, Капиштец! Со дечко ми сакаме да живееме заедно ама навистина овие од агенцииве за недвижнини земаат преголем процент за нив, ни бараат 100 евра за услуга. Сепак, ако некоја знае добар стан кој се издава за 200 евра, пристојно наместен нека ми пише?
Искрено, за 200 евра многу мала сума е за наместен стан. Знам кај Песталоци позади Буњаковец трговскиот, издаваат двособен, наместен за 300 евра. Побарај позади Хотел Карпош, во старите згради, таму 90% од становите се издаваат на студенти, таму може да начекаш нешто. Најдобро, залепи оглас на влезовите, сигурно ке ти се јави некој.
Двособен може нема да најдете, ама до околу 40-45квадрати сигурно има и во Аеродром до 200евра наместени. Ти предлагам да разгледаш низ ова страните за огласи што се, барем јас до сега секогаш на тој начин сум наоѓала.
Девојќи се издава стан во Аеродром, кај три бисери 58 квадрати. цената е 250 евра. Пишете ми лп ако сте заинтересирани ќе ви ги кажам сите потребни информации.
Ми треба итно спрат од куќа или соба со вц и кујна во маџари,триангла....ако знае некој нека ми пише порака.благодарам
Се издава гарсоњера во близина на Железничка станица, ако некој е заинтересиран нека ми пише л п па ќе му испратам број од луѓето
Се издава празен стан во Црниче , 50 м2 во куќа на приземје , со посебен влез. Цена , ако е еден , 130 евра. Ако се повеќе луѓе 150 евра. Станот се состои од купатило , кујна и салон. Информации на телефон : 075/595-685
јас зивам во битола со уште една цимерка и ни фалат 2 па дојди ти и ќе ни фали уште една хаха,иначе 3 собен е станот....пиши во лп ако те интересира детаљи нешто...позз