Барам стан/куќа/спрат од куќа за 1 со куче мал раст до 200 евра, од 1 јули за подолг период ако некој издава или знае некој што издава нека ми пише
Пиши ми дали уште е слободен, дали го преодавате или само издавате, услови дали са договор на 6-8-12 месеци, депозит:?
Samo go izdavame , no izdaden e veke na podolg period. No sekako tamu ima mnogu drugi lugje sto izdavaat, isto taka, i 51 kvadrat i pogolemi. Ne samo vo kula C , tuku i vo A i B.
дали знаете некој што издава дневно во Ск? ми треба за викендов, 29 и 30 септ. или пратете ми некој линк каде можам да побарам освен пазар3
Сакам да прашам, да реновирам стан пред да го издавам или да го издавам нереновиран (со цел идните станари да си го направат ко што они сакаат)?. Минатите два закупци беа кираџии од долг тип, првите беа 8 а вториве 7 години, и сами си ги уредуваа становите како сакаат тие. Нормално делот со реновирање, ќе има пребивање ама не знам што е подобро. А од реновирање само треба санација и целосна изведба на кујна, затоа што минативе кираџии си ја земаа кујната.