Издаваме двособен стан во строг центар во Прилеп, одма позади поштата, на приземје, новоградба и никој до сега нема живеено во тој стан. Погоден, а и регистриран и како деловен простор. 53 квадрати стан, 10 тераса и 10 визба, а има и сопствен паркинг. Опремен со најквалитетна пвц дограма со изолација, блиндирана врата, ламинат, приклучоци за соларно парно греење.
Друшки ај малку помош. барам за изнајмување празен стан или барака или било што да е празно до 100 еу. небитна квадратура само посебна спална да има.
Јас сум под кирија со едни многу фини луѓе плаќам 4 000 без плаќање сметки по кревет се плаќа има уште еден празен кревет и барам цимерка која сака нека пише во лп станот е во карпош 4 блиску специјал декане се уклуќувам често на фемина еве го мојот број 075 505 723 кој е заинтересиран може да се јави
Издавам стан во Центар позади студентскиот дом Кузман, 84м2, 2 спални, нов мебел и купатила, парно, лифт. Слободен е од 1ви јуни. Кирија 330евра
Доколку некој издава стан Карпош 1,2,3 ( со 2 спални, пристојно среден и до 250 евра ) нека ме контактира.
Здраво, барам стан во Автокоманда за двајца до 130-140 евра, за подолго време. Ако некој има некоја информација нека ме контактира.
Kolkavi se shansite da najdam stan ili kukja za iznajmuvanje ama samo za eden mesec mi treba?prasuvam za vinica ili kocani.ako nekoj ima nekoja informacija neka me izvesti.pliiss..
Здраво, издавам стан во Центар, позади студентскиот дом Кузман, 84м2, 2 спални, сосема нов мебел и купатила. Едната спална е со еден кревет, другата со брачен. На 2 кат, со парно и лифт. Цената е 330евра месечно. Станот го има на metar2.mk и vrapce.mk. Поздрав
Se izdava trosoben stan vo Ohrid 86kvadrati, celosno opremen,do fakultetot za turizam i ugostitelstvo-Ohridati.Raspolaga so spalna soba,detska soba,golema dnevna soba so kujna, dve terasi i dva toaleti, klima ured,za podolg vremenski period.Za podetalni informacii obratete se vo inboks
БАРАМ КУЈКА ЗА ОДРЖУВАНЈЕ ИЛИ ПОДКИРИЈА ИТНО ПО МОЖНОСТ ШТО МОЖЕ НАЈНИСКО!Email:Daniel017di.di@gmail.com br:076942870
Итно барам стан/куќа/дел од куќа/соба да се во Кисела вода, или населба Лисиче, Аеродром. Да е до околу 120 евра ќиријата Ве молам ако знаете или изнајмувате, исконтактирајте ме