Се издава стан од 40м2 во Скопје, населба кисела вода кај рампата на ул. Балзакова. Зградата е нова со лифт и жена која ја одржува зградата. Станот е на втор кат, со посебна спална соба со тераса, дневна со кујна и трпезарија, купатило опремено со туш кабина и машина за алишта. Во станот има тв и wifi како и подземен паркинг. Станот е погоден за студент, два студенти, пар или фамилија. Цената на станот е 150 евра. За повеќе информации пишете ми инбокс. Исто така... Се издава стан во Охрид од 70м2. Станот се наоѓа во самата охридска чаршија на прв спрат. Станот е нов и се издава прв пат. Станот е со две спални, кујна со машина за чинии, купатило со туш кабина, проточен бојлер, машина за алишта, дневна, тераса со поглед на чаршијата како и двор од 20м2. Во станот има тв, wifi, клима. Станот е погоден за фамилија со деца, две фамилии, пар, два пара. Туристички цена е 50 евра, за подолг период 150 евра месечно. За повеќе информации пишете ми инбокс. Доколку некој е заинтересиран издавам и стан на море во Албанија.
Барам стан под кирија да биде во населба Аеродром со спална соба кујна со дневна и вц. По можност да биде во близина на железничка станица или во кругот околу палма фала
Има ли некој искуство со издавање на пола стан? Станот е физички поделен, има две влезни врати. Како би се поделиле сметките за режиските трошоци? Дали може да се склучи Договор за издавање на пола стан и така да се завери на нотар?
Baram trosoben stan, za 3-4 studenti vo Karpos 2, do 220 evra. Dokolku nekoj izdava ve molam kontaktirajte me.
Се издава ненаместен стан во населба Црниче - 50м2 со посебен влез, има салон , кујна и тоалет. Контакт телефон: Бранко , 075595685
Се бара помал стан/дел од куќа со посебен влез во Кисела Вода, до 150 евра ќирија за една вработена личност. Доколу има некој што издава,ве молам да ми пишете
Здраво барам куќа за изнајмување до кај 120 до 130 евра можи лисиче или кисела вода битно е да има посебна спална соба кој издава нека ме контактира преку порака
Издавам стан во стар Аеродром 100м2, делумно наместен, со три спални, дневна, кујна, трпезарија, два тоалета, две тераси. На трети кат, зградата има лифт. Цена по договор. Заинтересирани пишете пп.
Некој да не бара цимер (вработен,28 год) во Кисела Вода, за во посебна соба ќирија до 100тина евра? Или ако издава некој стан со мин. една спална нека ми пише (до 200 евра).
Здраво, барам стан во Карпош од 200 најсила до 250 евра. Доколку некој од вас знае или изнајмува ве молам да ме контактирате тука..
Здраво, барам стан/гарсониера (за 2ца) во Скопје, околу 100 (со сметки, по лице). Доколку некој има инфо ве молам контактирајте ме во ПМ. Или доколку знаете за некоја група на фб или слично. Фалааа
Луѓе, јас имам едно прашање и не знам каде да го поставам, овде ми изгледа соодветно. Дали постојат уште луѓе што живеат во странство а имаат куќи во Скопје и им треба семејство да живее во нивната куќа и да ја одржува всушност, без да плаќаат кирија? Ова знам дека имаше порано во Охрид, семејства, нормални само живеат во куќата и нормално ја одржуваат како своја а притоа не плаќаат кирија ниту добиваат нешто од газдите. Всушност услуга за услуга му доаѓа. Ме интересира многу, ако знае некој нека ме контактира ве молам
Се издава стан во Кисела Вода кај Шампионче. Во нова зграда, со нов мебел. Станот е 55м2, на прв спрат со 1 спална. Погоден за млад брачен пар или студенти. Станот се наоѓа во мирна околина, во непосредна близина има маркети, градинка, училишта.
Се издава стан во Карпош 3 позади Лептокарија, 50м2, две спални соби, погоден за семејство. Комплетно реновиран и опремен. На 1 спрат.