Може некој да ми каже како се движат кириите во Центар? Вака поконкретно, сакам да се распрашам за наместено станче двособно, помало ама да е во близина на основно училиште. Колку би била киријата и што е вклучено во цената? Отприлика барем да знам, ако може некој да ме упати
Дечки некој да не издава соба/гарсоњера или стан со една спална до кај 150 евра во Кисела Вода или пак Центар или Капиштец во близина на Државна? Добредојдени се понуди и од др општини, но предност им давам на овие за да ми биде близу медицински.
Јас барам цимерка за во посебна соба во Кисела Вода. Станот се наоѓа точно кај стара рампа. Предност давам на вработени бидејќи и јас сум вработена.
www.pazar3.mk/Оглас/Се-изнајмува/Охрид/Охрид/ЖИВЕАЛИШТА/Станови/Se-iznajmuva-trosoben-stan-kaj-Ohridati/3003272
Дали секогаш овој период се покачени кириите? Препоставувам е заради студентите кои се враќаат. И дали кога се склучува договорот се плаќа една кирија или повише треба?
1 кирија претходно. Цените може и да не паднат. И јас сум викала дека од октомври се поефтини ама реалноста е дека веќе добрите станови се одбрани. Останати се полоши и затоа поевтини
Sega e најбитно да се чисти, пространи и светли. Локација засега небитно, иако со мало дете не би одела лисиче.
Тоа се нервирам на повеќето ако купатилото е ок другото е крш или обратно. Сакаме ви кругот кај расадникот ама тешко таму нема,ова што најдов накај шампионче. Имаме време до Ноември па ваљда ќр се најде нешто.
Со голем мев не е лесно. Јас се откажав у 8ми од селење оти ми беше страв дека ќе се породам у сред селење и У несредени ќе носам дете. Затоа на 5м се преселивме кога се роди. Побрзај и гледај само да е ок за бебе. После пак можеш да се селиш
имам потреба од стан под кирија во велес...ако има некој или познава да ми даде контакт....ми треба мало за двајца со пристојна цена до кај 5000 ден...фала ви
Зависи . Некои бараат една депозит некои не. Јас им оставам за сметки депозит 50 еу и толку. Ако им одговара. Ако не гајле ми е. Мразам коа ми се понашаат ко ја да треба да ги молам за да ми земат пари и затоа сум мн терсене кога изнајмувам. Инаку се селев 2 недели пред пород. сосе мебел сосе све.
И мм така вика нешто ситно и доволно им е. Имам од помош не се секирам за тоа знам дрка ќе си отидам на чисто и средено,ќе почастам една пица и завршена работа
Се издава спрат од куќа во Ѓорче Петров, на многy убава локација, блиску до автобуска, школо, детско игралиште. Погодно за фамилијарни луѓе. За повеќе информации ПП.