@SunnyGirl2 јас во штип кога прашав,излегува изнајмувањето упола цена од таа што се продава. Два модели што гледав дали беа 12000-15000... Па одлучив да си сошијам,шиењето ме чинеше 4000ден а материјалот јас си го купив. Ако те интересира моделчето ќе ти пишам лп.
Материјал од каде, зашто некои се доста скапи? Ја сакам оној стил прилепен и да почнува да се пушта под задник малку не многу да е широк. Но, и тул кој че можам да го извадам да биди како додатен дел.
Од скопје купив од женски пазар. Чипка купував 1500 беше метрото,сатен од 300ден па нагоре и тулот незнам колку беше.
Во Мавровка има дуќани за шиење и изнајмување венчаници. Упола цена ги даваат, некои и поефтино, зависи колку пати е изнајмена. Ти ја даваат чиста-неизгазена и неиспотена (од хемиско донесена), фино се - пеглана. Е сеа , некои се пожолтени малку од стоење , ама има избор.
Ја најдов во еден бутик кај Градежен факултет 900 денари на попуст. Претходно цело Скопје го превртев. Тешко се наоѓа под.
здраво феминки би сакала да ве прашам за изнајмување на венчаница скоро на сите бутици што ги најдов на фб им пишав сеуште немам одговор,Ќе правам мини свадба со 20-30 луѓе ми треба нешто едноставно дали знае некој каде можам да најдам?
Zdravo devojki Svadba imam vo juli ve molam za sovet/iskustvo od kade može da se iznajmi ubava venčanica? Ili kupi do 350€ I dokolku nekoja od členkite prodava venčanica do 350€ neka postira sliki Baram široka venčanica sličen stil
Zdravo devojki, dali nekoj ima iskustvo i info za White Angeles vo Skopje, kakvi vencanici imaat i kako se dvizat cenite?
https://www.pazar3.mk/oglas/sport-r...i/kocani-opstina/se-prodava-vencanica/4291804 Dokolku si zainteresirana ke ti ispratam poveke sliki
KONTAKTIRAJ ME VO PRIVATNA PORAKA KE TI PUSTAM SLIKI ILI NA TEL.072265776 NA VIBER KE TI ISPRATAM SLIKI
SE PRODAVA VENCANICA NOSENA SAMO EDNAS NA SVADBA I VEDNAS HEMISKO NAPRAVENO...KONTAKTIRAJTE ME ZA PODETALNI INFO I SLIKI NA VIBER 072265776
Zdravo devojki, Kade mozam da najdam vencanica za iznajmuvanje jas sum podebela ama ne e problem debelinata kolku sto se problem golemite gradi. Ohrid i Struga prebarav nema se e okej ama kaj gradite ne mi se fakjaat.