Изненадувања

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Angelche, 16 август 2010.

1. emma-chan

emma-chan Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    10
    МРАЗАМ Изненадувања!

2. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    обожавам изненадувања !! :lol:

3. dankee

dankee Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    772
    Обозавам изненадувања се доколку се добри и сакам даизненадувам некого но со цел да привлечам насмевка на неговото лице :)

4. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Никогаш не признавам дека всушност обожавам изненадувања. Секогаш се правам дека сe' знам и дека ми е сеедно. :$ :D

5. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Изненадување-ДА, ама предходно да не ми го посочат тоа дека спремаат изненадување.

6. SoNi55

SoNi55 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    54
    Сакам изненадувања,а сакам и да приредам некому.Ова второто малку повеќе ме исполнува!!!

7. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам изненадувања само ако е за убаво. ретко ми се случуваат но кога се случуваат многу сум хепи :D

8. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сакам изненадувања ама само кога се пријатни. :D Многу сакам кога ќе ми се случи нешто убаво, а неочекувано. Таквите работи се најслатки.
    Инаку, и јас сакам да приредувам убави изненадувања и да видам насмевка на лицата на моите најсакани. :)

9. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    124
    Па изненадувања да, ама само ако се пријатни, а нормално не ако е нешто лошо...

10. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Ниту сакам, ниту мразам изненадувања. Зависно од тоа какви се. :^)

Не знам да реагирам на нив, и не ги приредувам.
    Како што е напишано во првиот пост, некои вкочанети, без зборови, некои плачат, други урлаат, јас? -Ништо.
    Не сакам да лажирам емоции и поради тоа што сум без израз на лицето ми е уште понепријатно. Едноставно не знам како да реагирам на нив, но да речеме дека кога ми се допаѓа приреденото, ме онерасположува очекувањето за моја реакција. |(

11. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Сакаааммм изненадувања...но оние баш изненадувања за кои немам појма...а не некој ќе ми рече еј ти купив поклон ќе ти го дадам тогаш и тогаш...ма ебати таквото изненадување...
    А сакам и да приредувам... :)

На biggirlsdontcry и tweety26 им се допаѓа ова.
  12. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.006
    Сум приредила многу изненадувања и сум мошне креативна во тоа. Изненадувања приредувам на луѓе кои добро ги познавам и кои знам што би им се допаднало. И секогаш се чувствувам толку убаво кога ќе им ја видам реакцијата :) Тоа што се среќни, а причината е нешто што јас сум направила, е бесценето!
    Мене најмногу изненадувања ми приредиле другарките и дечко ми. До тој степен да не можам „а“ да кажам, ваква сум - :o
    :lol:

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Леле и јас многу сакам изненадувања. :) А и не сум многу креативна па и јас не приредувам многу...

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Сакам да ми приредуваат изненадување, а исто толку и сакам да приредувам изненадување. Самиот чин на изненадување е воедно и знак на внимание,почит. Кога добивам изненадување, доволно ми е самото изненадување, а кога правам изненадување се трудам тие секогаш да бидат нови,поразлични од претхофните,да одговара на личноста на која и се приредува изненадување, секогаш се ставам на местото на таа личност за да подразмислам дали тоа навистина би и се допаднало.
    Лани добив три прекрасни изненадувања. Првото беше од мојот дечко за мојот роденде, тој цел ден не ми честиташе роденден, дури вечерта кога се видовме, ми подари прекрасен букет ружи и ми го честита роденденот.
    Второто изненадување беше кога се вратив од Америка. Беше мај месец ноќта стигнав околу 23:30-00:00ч, а пред зграда ме чекаа сите мои колеги-стрелци од стрелаштво заедно со тренерот, ме чекаа со букети цвеќе и подароци за да ми го честитаат постигнатиот успех во Америка, со кој обезбедив учество на Младинските олимписки игри, и Б норма за Лондон 2012.
    А последното изненадување ми беше приредно лани во 6 Август каде што наместо само татко ми да ме чека на Аеродромот кога пристигнував од Минхен, заедно со татко ми, ме чекаше и мојот прв братучед кој го немав видено долг период.

Исто така сакам и да приредувам изненадувања.Досега имам организирано многу изненадувања
    пред 2 години, на дечко ми му купив многу убава торта за роденден со огномет.(бидејќи никогаш немал торта од причина што е на посна куќна слава роден)
    Исто така преклани на класната и организиравме изненадување (она не знаеше дека ние знаеме дека и е роденден).

Едно од последните изненадување и го направив исто така на една наша форумџика-со помош на друга форумџика, изненадувањето беше, пред врата и оставивме ружа и прстен,со картичка во кој пишуваше љубовен текст и на крај ОМАЖИ СЕ ЗА МЕНЕ!!!!!
    Oткако дозна, мислам дека ќе не утепаше :rofl:

15. samomarija

samomarija Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    45
    Обожавам изненадувања.

На niina16 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. madamstefi

madamstefi Нов член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    15
    сакам изнемадувања а сакам и да бидам изненадувана па често другарките ми прават изненадувања си правиме изненадувања

17. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    сакам изненадувања,но најмногу сакам да ги приредувам...
    обожавам да го видам тој блесок од нивните очи,макар и најмал,тоа ме исполнува :D

18. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Многу сакам изнеданувања! И кога ме изненадуваат и кога изненадувам.
    Моите најблиски скоро секој ден ме изненадуваат со нешто, макар и да е ситница.
    А најубавото изненадување кое засекогаш ќе го памтам е кога дојде тетка ми ненајавена од Холандија.

19. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Сакам изненадувања и затоа знам да приредувам мали изненадувања често, ама ретко кој мене ми враќа. :worried:

20. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Па сакам изненадувања, меѓутоа зависи какви се.. :!: (ги сакам пријатните :$) често кога ќе ме изненади некој прво му се заблогарувам за трудот :clap:, а потоа ако ми се свиѓа изненадувањето уживам во него 8) и среќна сум за тоа. ^_^ ..
    Секако прво, малце возбудена и вкочанета :tmi:, хахаха.
    Не сум нешто посебно креативна за изненадувања, но приредувам од време на време..
    (имам и добри и лоши изгледа :$) .. :*