Кармен објаснува многу секси потези, но јас барем мислам дека никогаш нема да успеам сите да ги поврзам... Затоа би ти препорачала да ги прочиташ овие совети: http://notformen.mk/ljubov-i-seks/seks- ... lnata.html http://notformen.mk/ljubov-i-seks/seks- ... 2-del.html
ммммм... види ја таа што намерава! Јас еднаш играв! Море два пати! Јас му играв на песната Моја Гитара од Гиш... Убаво беше... Како ме гледаше тој... преубаво беше! направи го тоа како што мислиш дека ќе е најдобро, штом те сака, се д тебе ќе му биде убаво!
Леле Викторија, фала за советиве, ги прочитав двете линкчиња. Супер се, многу убаво објаснето. Сега треба да снимам песни и да се фрлам во акција Фала ви девојки на сите
Стриптиз изведен од Наталија Ореиро.Добар е ,али крајот некако не ми се свиѓа. http://www.youtube.com/watch?v=G9tIj-MY ... re=related
Mене лично за таа намена, омилени песни ми се две: Tweet ft. Missy Elliot - Оops, Oh my значи правена е за стриптиз и ритам и текст Jay Sean - Ride it. Поубави песни од овие ми нема. И јас се спремам за вакво изненадување, ама се' си викам... Чекај симни уште некое килце... Има време...
Трендафилче, добра ти е идејата за Ride it. Дечко ми ја обожава таа песна... Може да помине За килцата ич да не се секираш.Колку повеќе се комплексираш ради тоа, толку повеќе он ќе забележува. Јас сум слаба а задникот ми е како шифоњер, па што да правам... Такви сме скроени Плус, сега е на мода да имаш некое килце плус.
Бре, вие сите инвентивни Шала на страна, јас скоро со дечко ми ќе правам една година, па размислував за нешто вакво да му приредам. Е сега работава е како да се натокмам.... пуста срамежливост!!! Инаку песнава дефинитвно Jay Sean - Ride it :up: :up:
http://www.youtube.com/watch?v=aQRLSBUNupg&ob=av2e Офи оваа според мене баш е онака секси за движење. Ќе му се појавиш и ќе играеш и полека полека ќе се соблечуваш , најубаво во некоја кошулка така длчка да се облечеш
Оффспринг : значи советот од Трендафилка Tweet feat Missy Eliot - Oh My - дефинитивно има успех песната, нема подобра - веќе пробано, а пробај уште една исто створена само за таа намера Ginuwine - Pony.
Срам ми е А читав доста во врска со тоа, најдов интересни статии и на фемина... И мажи коментирале дека би сакале девојката да им приреди такво нешто... Незнам дали ќе ме биде некогаш да го направам тоа
Офи не се замарај- некогаш сам од себе се ствара таков момент и тогаш ќе го направиш тоа. Најдобро испаѓа кога не е планирано, кога е спонтано. Не мора ни песна, само сензуално движи се и зборувај му секси на пристојна оддалеченост од него Ќе сака да те зграпчи веднаш
Леле многу добро знам изведам стриптиз Како мала идев на гимнастика а до пред некое време на модерен балет и таа тренер што ми беше ми имаше дадено едни видео касети да гледам со аеробик стриптиз ( стриптиз движења за затегнување без соблекување )поради потребите за една кореографија и сеа сум профи на таа област Ама на дечко ми никогаш му неам изведено баш од таа причина ми било срам којзнае што ќе си помисли коа ќе ме види ,кој знае што сум правела ама во најбрзо време планирам да му изведам Иначе стандарните песни за стриптиз ми се некако клише веќе видено поише сакам некои малце со побрз ритам. Некои ги спомнаа Kaylie Minogue - Chocolate и Tweet ft Missy Elliott - Oops ,oh my гоу фор ит :up: Најубаво е да се почне со некои полагани како што е таа на Kајли потоа Jay Sean - Ride it,Fergie - Glamorous па да се продолжи со таа на Миси елиот и Твит ,Еnrique Iglesias - Love to see you cry,Massari -Bed girl и да се заврши со Britney Spears- Slave for you Holly Valance - Down boy или за посмелите ( стомачен танц ) http://www.youtube.com/watch?v=geFak_t7ClQ :up: И така Ако ви треба помош околу нешто слободно прашајте на располагање сум ви
Јас ова одамна го планирам , и си имам и песни и смислено што ќе облечам .. само храброст немам . Еве денес ќе одам кај него , сам е ..и до после полноќ заедно ќе сме и јас немам храброст. Еве ветувам , следниот пат кога ќе идам кај него ќе го направам тоа . Ама знам дека кога планирам нешто многу , не искача .. а коа е спонтано супер е .
сакам и јас да го приредам тоааа ама срам ми е, ќе ми се утепа од смеење иако мислам дека еднаш дрвосана почнав малку... ама не издржа тој да ме догледа ајде мисче кажувај го сценариото
Вчера бев кај него, се немавме видено 2 дена и сакав да го изненадам. Се спремив од дома, музика, облека и кога отидов му реков да оди а купи за јадење. Кога се врати пуштив музика. Првата песна ми беше after dark и имав уште 5, но тој не издржа да гледа повеќе од 5 мин. Ама беше презадоволен. Ме гледаше ко гладен волк.
Јас го доживеав тоа искуство и многу ми беше срам од прво и затоа се поднапив малку и се опуштив, му реков да ја пушти песната (Jo Coccer- You can leave your hat on) се спремив и излегов пред него и полека, полека целата се слеков, и потоа се знае што следува И сега сакам пак ама немаме прилика Беше многу добро искуство, ви препорачувам на сите да пробате и нема срам тука
За викендот ќе одам да се видам со дечко ми. Ајде давајте идеи некако да го изненадам може и нешто секси