значи вака. јас сум на факултет во странство и ми испадна непланирано да си одам утре дома..дечко ми не знае и сакам да го изненадам... веројатно ќе стигнам во петок сабајле па планирам да отидам кај него и да го разбудам со бакнеж,ама некако мн ми е едноставно тоа.. ајде додадете уште нешто.. што уште би можела да направам за да биде поголемо изненадувањето или ако случајно не стигнам рано па тој е веќе излезен,како да му соопштам дека сум дошла? ајдее помагајтее
Мислам дека со самото тоа што ќе те види пред него е изненадување. Верувај, дечко ми е во странство и да го видам сега тука пред мене не го менувам за ношто друго. Ако е дома направи така како што планираш, без разлика дали спие или не. Битното ми беше немаш што да додаваш само појави му се. Ах колку би сакала јас вака да сум изненадена пријатно
Најди го Се шалам, ако е на работа оди до кај него на работа, ако не е почекај да се врати зошто ако на телефон му кажеш нема да е тоа тоа
Пред неколку дена му направив изненадување на партнерот. Му се јавив да дојде божем дека ми е лошо, и дојде . А јас го дочекав во црн чипкаст градник и црна танга. Кога ме виде срцев удар доби! Веднаш ми се фрли а јас го соблеков, првен орално го задоволував а после отидовме во туш кабината. Уффф.. Го пуштивме тушот, целите бевме мокри... Почнавме да се мачкаме со гел за туширање и кога оп одкога целите бевме со пена водата запра, снема вода......! :geek: Ај сега да те видам .
Девојки, сакам да направам вакво нешто...ако некоја е расположена за помош, Ве молам пишете ми лп Преблагодарна ќе бидам <3
Врзете го за кревет со лисици или ако нема каде за креветот тогаш рацете нека му бидат во лисици и кренати над главата. Покријте му ги очите со некоја лента или со што и да имате што може да послужи. И после нека ве води фантазијата. Ќе му ги разбудите сите сетила а тоа што ќе го доживее нема да го заборави.
Значи кога ќе спие оди во неговиот стан со фантомка заврзи го орално задоволи го потоа рипај му малко
Девојки ај за мала помош. Сакам некое изненадување на сопругот да му приредам. Некако во последно време се заборавивме, добивме бебе, он по цел ден на работа, јас со малата, навечер само кревет гледаме и двајцата. Сакам малку возбуда да внесеме. Станавме како да сме во брак 40 год
Имaм дете oд 16месецa сaкaм дa му нaпрaвaм изненaдувaње нa мoјoт мaж нo имaм еден прoблем a тoa е штo немaм никoј штo мoже дa гo чувa дететo кaкo и штo дa нaпрaвaм изненaдувaњесo дететo
Женски ај help, со што да го изненадам мојов,да му купам нешто,не е некој повод.. ама неам идеа пошо сум растеретена со испитиве. Help me help me
Драги форумџии, како би реагирале ако партнерот/партнерката додека спиете почне орално да ве задоволува? Во план ми е едно вакво изненадување за сопругот ама нз како ќе реагира?
Ќе пробам во блиска иднина па ќе напишам резултати. Чекам искуства од др членови што доживеале или пружиле
probaj pa spodeli iskustvo,mozebi i nas ke ni se najde i jas sakam da priredam nekoe malo iznenaduvanje. vince meze nesto takva rabota,mirizlivi svejki pa sta bude neka bude