Па и јас викам да пробам ама никако да се осудам чекам некој совет или споделено искуство. Ако приредиш изненадување па пиши
Спремам изненадување, па мала помош да побарам. Сакам да земам дрвено ковчеже, да ми дадете идеи со што да го наполнам? Мислам, што да ставам во него.
Да споделам едно изненадување кое спонтано го добив од девојками, па како идеја можеби ќе му биде од корист на некој. Непосредно пред да почне со оралниот лапнала fisherman бонбона, и јас од ладното чувство кое го има ментолот спобудалев скроз, осетливоста се зголеми значително, нешто неверојатно што досега не сум го доживеал при орален... баш спонтано откривме иновативна идеја. Така да доколку сакате можe да ви заврши работа fisherman или орбит бонбона П.С Не е некое специјално изненадување, ама може да има позитивна реакција
Еве вистински одговор за тоа како да изненадите маж. Многу им е гајле на мажите за латици од ружи, миризиви свеќи, кофчези со вино и панделки од пола метар. Ниту пак им е гајле на некои жени (како мене на пример). п.с. ми тргна вечерва со вадење теми од нафталин