Заедно со малата. Она бираше, подаваше, притискаше каде треба лепење... јас фините работи. Сеуште учи како да држи ножичка.
Delo izraboteno 2007 vo uciliste na nejzini 8 god. Istiot hipo e na site tri sliki, a deteto e napraveno vo 2008god, isto vo uciliste. Poubavite dela gi cuvam vo moja soba na policata so nekoj od knigite koj mi ostavile golem spomen. Inaku vo podrum seuste cuvam crtezi i drugi rakotvorbi.
Само што завршивме и доаѓам да се пофалам. Првиот цртеж е на поголемата. Снегулките се според шаблон и такви се земени. Уствари ги добивме од тета. Вториот е на малата. Со моја помош беше, повеќе за сечење со малата.
E dobro sto me potseti so lepenkive. Mislam na @Annath i rekov ke i pisam koga ke gi otvorime ako ne se lazam. Poveke jas si se zaigrav nego li maliot. Interesno e epten, on nekese da pravi nesto so niv neznam zosto moze mu bese strav da gi faka zosto bockaat po malku pa ne gi ni stavase vo usta, jas mu pravev kolicki a on si igrase gi vozese. Sepak kolite mu se edinstvena ljubov pa lepenkive cekaat podobri vreminja vo fjoka.
Значи какво "текнувало" е девојчево. Браво! Каква снаодливост со салотејпов, секој пат се насмевнувам.