Госпоѓа? Како почнуваш реченица ако сакаш да прашаш? Или веднаш редиш проблеми за кои си отидена? Не се грижиме за нечиј живот. Ни за твој ни за таму на некоја мајка. Нема логика да кажеш какавме ако какало детето, или цицаме а цица детето. Мене ме прашувале во множина а сум одговара дека само син ми цица кака се бања итн. Сега на 3 и пол се бањаат со татко му.
Ок, штом ти така кажуваш мора да е правилно. Ние другите небитни сме Како што не окарактеризираа погоре дека сме без живот итн... Јас не знам како ви се замара за вакви тривијални работи, па и цели реферати пишувате? Навистина еве не ми е јасно? А, да си гледате во сопствениот двор? М?
Немаше вакво изразување со “мајка” порано,моите се големи никогаш така на педијатар не ми се обратиле. Не ми се допаѓа и не би го користела. Не ми смета мајки кои зборат во множина,период е,ќе помине. Ниту значи некоја патолошка поврзаност,таа патолошката е кога ке порасне, а не му даваш да диши.
А да не ја читаш темава, која е баш за ова ако си специјална снегулка која не може да прифати дека нешто не е ок? М?
Pedijatarot ne ni se obratil ama neguvatelkite vo gradinka da i ne mi smeta zaso znam deka nrma da ne pamtst site roditeli po ime...
Жими се не ги гледам темите за бебешка храна пошто НЕ јадам таква храна. Никогаш си немам купено кашичка. Дефинитивно не јадев т.н. „помија“ шо ја јадеше брат ми ко бебе.
ауу ја обожавам у Охрид коа сум, доста често ме ,,фаќа’’ да јадам кашички, и ќе си седнам на кеј и си јадам оние на Хип овошните се сон. само ич не заситува, шо желудниче треба да имаш за тоа
Кашичките не држат да, она шо праевме за брат ми држи. Пилешко, грашак, компир, морков варени, со скроз малку сол и ништо друго и гмечено дел течно дел парче. Тој не го јадеше, со молење ама леле јас. Леле јас. Скроз ко the whitest person со храна без вкус ми беше доживљај.