Икам често. Другар ми денес на македонски почнс да икат и наставничката го пушти да се напиет вода. Каков срам хахха
Не икам често но ми е многу смешно кога ќе почнам да икам јас или некој друг покрај мене. А кога икам го пробувам она народното, 8 голтки вода, а имам слушнато и дека за да престане некој да ика треба да го заплашиш со нешто или да изброи од 10 до 1, наназад.
Се случува одвреме навреме и мој единствен лек ми е оцет ( вински - овој повеке го сакам, може да пробате и со јаболков ) една добра голема лажица отприлика од оцетот ќе се напијам и ми застанува за секунда. Али пошто не мерам со лажица туку директно од шише и кој ме видел се запрепастува како тоа пијам оцет
Оооо јас ко ќе почнам да икам и престанвам дури другиот ден мн икам по цели деној иначе пробвев со она од др. Оз и ми помагат ама пак икам после пола сат од то
феминки од синоча икам непрекинато повракам и диареа имам што би можело да етоа? Инаку инекции за вирус примам
Аха, имало таква тема, ми стигна нотификација во инбокс, дека мојата тема е избришана. Имало слична,ок. Многу икам Се плашам да не ми остане засекогаш икањето како хронична болест, искрено.
Па,обично кога ми е ладно и пијам ладна вода икам. Малку го задржувам воздухот и потоа ми престанува.