Имам голема интуиција, и добар пример за тоа.. Пред неколку години бевме во лифт јас мајка ми тетка ми и братучетките.. Само што кажав леле што ако се заглавиме сега, абре не поминаа 3 секунди лифотот сопре и застанавме на сред спрат без светло во лифтот. Исто така имам дарба за да водам нешто, одсекогаш сум била претседател уште во основно во средно вонучилишни активности, проекти.. Едноставно знам да водам група, заедница и слично Имам дарба и одма да препознаам дури и само по гласот ако на некој не му е добро, за нешто е лут или ме лаже.. Неможе да ми пројде тоа тукутака.
Имам дарба разумно да постапам во речиси секоја ситуација. Имам дарба да чувствувам некои работи што не секој може да ги почувствува, односно да проценам на некој дали му е тешко, дали нешто прикрива и слично. Имам доста развиена интуиција.
Знам да се снајдам во секаква ситуација. Пред две години на неколку дена ни дојде пријателка од мајка ми од Охрид,нејзина пријателка исто била во градот и дојде и таа кај нас,требаше да ја испратиме и јас демек поупатена да и покажам што како каде,и ги слушам двете разговараат, едната вели дека сум била отракана,ме стави во дума тогаш..Помала бев и појма немав што значи зборот, кога се вративме дома, ја прашувам мајка ми,таа се смее,јас се чудам,ми подобјасни,сфатив, а кога ги слушнав помислив дека значи нешто како луда,заостаната,така некако ми звучеше Будалетинка..
Имам добра интуиција како прво,ретко кога ме вара А од останатите дарби: -пеење -танцување -па и за глума
Единствена "дарба" што ја имам е да уплескам нешто.. Инаку веројатно сум најголемиот антиталент што сте го сретнале
Имам голема интуиција. Исто така и дарба да организирам нешто. Познавам кога на некој не му е се океј..Исто имам и мерка .Се познавам добро себе си.Знам кога треба да прекинам,кога веќе се движам кон некои крајности и разумно да одлучувам/помагам.
Брзо се снаоѓам во секаква ситуација. Имам одлична интуиција, никогаш досега не ме излажала.. Одлично глумам. Имам одиграно 7 претстави досега. И пеење. Многумина велат дека преубаво пеам, да сум се пријавела на Zvezde Granda ..
pa sto cekas bre....idi na zvezde granda....te poddrzuvame... Se zezufkam bre....ne idi tamo jer svi su debili...teski I da ne sum off topic- imam darba za...da razmislam.....pa da rasipam se...that's me
Јас пак сум како детектор,каде и да има дома накит или пари или работи кои никогаш не треба да ги најдам..јас од прва се фаќам за нив...а бе цела библиотека.,100 книги и во една има пари..и таа ме вечер..од прва ги наоѓам,затоа дома јас ги кријам парите...никој никогаш неможе да ги најде
- Пишување - Глума - Цртање со молив - Фотографирање - Брзо се снаоѓам - Флексибилна сум - Комуникативна - Добра интуиција
Имам дарба за да се доосакатам психички откако тоа веќе некој ми го направил,само јас да дозабиберам нели