Пишување (и поезија и проза), странски јазици. Точна сум до минута, секогаш. Одговорна сум, не ги оставам работите на пола, темелна сум. Не знам дали можам да го наречам тоа дарба, но имам силни емоции, интуиција и не се штедам кога треба да направам нешто за личности што ми значи, колку и тешко да изгледа тоа. Знам да се жртвувам.
Во секоја ситуација брзо се снаоѓам. Исто така имам дарба да чувствувам некои работи што не секој може да ги почувствува, односно да проценам на некој дали му е тешко, дали нешто прикрива и давам совети кога им е најтешко кои незнаат што да прават, исто така и фотографирањее.
Имам дарба и силно изразени комуникациски вештини. Имам дарба во хала полна со луѓе со поглед да ,,сликам,, и доволна ми е секунда да набројам кој што носел на себе и каков израз на лицето имал.
Имаш фотографска меморија? Само за група луѓе ова или за било што да видиш? Он топик: имам дарба за комуникација со луѓе и хумор
За фотографирање и за делење совети.интуитивна сум.често ми кажуваат дека сум имала харизма и луѓето лесно можат да ми се доверат и ослободат пред мене Во стресни ситуации многу смирено реагирам.а по ситуациите целата се срушувам
Пишување, цртање, пеење, за јазици(мн. брзо ги учам), готвење(мн сакам да готвам можам цел ден да го поминам во кујна )...