Спортските работи секогаш ги купувам од бренд. Патиките се работа која ја носам секојдневно и сметам дека мора да ми се подобри и квалитетни. Подобро ке купам едни од 5000денари и ќе ги носам 3-4 месеци сигурно, отколку да купам пазарски 5 пати за тие 4 месеци. И поголема удобност има ногата. Исто и тренерките, јакните и некои маички. А башка тоа и изгледот им е многу подобар Најчесто купувам од Адидас, Пума, Најк а и патиките на Капа ми одговараат одлично, штета што нема многу избор кај нас..
адидас и пума тренерки, конверс стартки,адидас патики, 2 маички со натпис адидас,кратки панталончиња со на Најк знакчето и 4 дреса од Баерн
Има патики од: најк, адидас, конверс Тренерки од: пума, орка Маички од: најк, орка, адидас За на рака(како што имаат тенисерите) одЧ најк и адидас Хеланки од: најк Сега за сега е толку. Се надевам дека ќе се зголеми колекцијата за брзо време.
Здраво, јас малку утнав со патиките converse земав број 37, а претходните ми беа 37,5 изумив. Малку кај малиот прст ме стискаат, ама мислам дека ке се опуштат. Мислење?
Дечки малку помош ако може...дали ќе може некој од вас што има машка маица од адидас или нике да ми измери димензии на струк...сакам да порачам онлајн од спорт м па да не го утнам бројчето М или Л, за подарок ми е и би сакала да се погоди. Фала ви, убава вечер
Зошто тренерки Најк и Адидас памучни одма ми се прават топчиња меѓу нозете? Купени оригинал демек и еве 2 пара такви ми се