Име за домашно милениче Женски кое име да го одберам од овие подолу за зајче? Theo Leo Bruno Bart i neeeeed a help! pls!
Име за домашно милениче Прво бруно ми беше повеќе како за куче, ама потоа на интернет видов дека е и за зајче, сакав така ама сестра ми не ми дава, не и се допаѓало
Име за домашно милениче Тоа да, повеќе е за кучиња. Ама некако Лео и Тео се по чести. А Барт некако не ми.. Инаку, Лео сепак мислам дека е подобро.
Име за домашно милениче а да си го крстиш спиди...и не тео зашо ме потсеќа на едно смотано дете од маало
Име за домашно милениче Ајт да им бидам кума женско маче - Холи, Бони, Ава, Ејби, Лина, Фузи, Лулу, Перл машко маче - Трики, Барни, Фибо, машко куче - Берта
Име за домашно милениче Машко куче: Арон, Алекс, Адон, Панчо, Мурџо, Рики, Шарко, Роки, Рекс, Џеки, Бени. ( дел од овие, ми се од уличните кучиња, така си ги крстивме. ) Машко маче: Тео, Тошо, Пепо. Женско маче: Леа, Мони, Буби, Миа, Бона, Ејби.( ако сакаш да му кажеш: На Ејби му се јаде, Ејби мац, мац. И замисли, ја изоставуваш буквата ј )
Име за домашно милениче Лара за женско јас имам ново маче и така си го викам, машко Лео или Спирит ако е белo
Име за домашно милениче Ви благодарам на сите Одлични предлози Сепак Славица999, Еленна и талита се куми на моите маченца и кучето Мачките ги крстив(те ) : Холи, Миа и Бона Маурот : Тоби Кучето: Алекс